Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον αυτοκινητόδρομο παρά τη Δένεια

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει το απόγευμα στην περιοχή της Δένειας, πλησίον του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Τροόδους.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Χριστοφή, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο πριν από λίγη ώρα, αφού έκαψε περίπου μισό εκτάριο με άγρια βλάστηση.

Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά είχε ξεσπάσει το μεσημέρι στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Τρόοδους, κοντά στην περιοχή Δένειας και Ακακίου.

Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν τρία πυροσβεστικά οχήματα, ενώ λόγω του καπνού είχε επηρεαστεί η ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Πάπας Φραγκίσκος
Ικανοποιητική η κίνηση στις υπεραγορές το Πάσχα-«Αυξημένες οι τιμές σε ορισμένα προϊόντα»
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 102 ετών η γιαγιά Σπιρτού-Η γηραιότερη εγκλωβισμένη του Κορμακίτη
Χάθηκαν στην μετάφραση στα κατεχόμενα για τα πασχαλινά μηνύματα ΠτΔ και Αρχιεπισκόπου-Αντιδράσεις Τατάρ
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την μαντίλα στα κατεχόμενα-Τ/κ επικρίνουν την Τουρκία
Νεαροί έριξαν κροτίδες κατά Αστυνομικών στην Πάφο-Χειροπέδες σε 16χρονο
Οργίλη αντίδραση πατήρ Νεκτάριου για την επαναλειτουργία της Μονής-«Έχουμε μια οργανωμένη συγκάλυψη»
Δεύτερη γκάφα από τον αμερικανό ΥΠΑΜ-Μοιράστηκε ξανά απόρρητες πληροφορίες
Από εφημερία 36 ωρών επέστρεφε η γιατρός που συγκρούστηκε με τον προαστιακό-Το βίντεο ντοκουμέντο
Τραγωδία στην Κένυα-Λιοντάρι κατασπάραξε κορίτσι 14 ετών