Νεαρός 22 χρόνων συνελήφθη χθες βράδυ από την Αστυνομία για ρίψη κροτίδας στο γήπεδο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ – Απόλλωνα στη Λάρνακα.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξε ρίψη κροτίδας και καπνογόνου εντός του αγωνιστικού χώρου που είχε αποτέλεσμα να τραυματίσει τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Μπρούνο Βάλε.
Για τη ρίψη του καπνογόνου εξασφαλίστηκε μαρτυρία μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του σταδίου εναντίον 22χρονου οπαδού της ΑΕΚ.
Ο νεαρός κλήθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας και αφού παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος κατηγορήθηκε γραπτώς και αργότερα σήμερα θα παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πριν 9 λεπτά| Celebrity
Ρία Ελληνίδου και Δημήτρης Αλεξάνδρου ταξίδεψαν στην Ταϊλάνδη
Πριν 25 λεπτά| Celebrity
Ελένη Χατζίδου: «Θα ήθελα να ρωτήσω τον Γιώργο Λιάγκα γιατί φάσκει και αντιφάσκει;»
Πριν 32 λεπτά| Celebrity
Fipster: «Δεν αντέχω καθόλου τον Δημήτρη Παπανώτα. O Πάνος Κατσαρίδης μου φαίνεται εμμονικούλης»
Πριν 43 λεπτά| ΔΙΕΘΝΗ
Καθοριστική εβδομάδα για το Ιράν-«Οι ΗΠΑ έχουν συγκεντρώσει στη περιοχή όσα μέσα χρειάζονται για μια σημαντική επιχείρηση»
Πριν 45 λεπτά| Celebrity
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Είπα κάτι που δεν άρεσε για τη Νατάσσα Μποφίλιου και με ξεφτίλισαν»
Πριν 49 λεπτά| ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ακύρωση εκδήλωσης Καθαράς Δευτέρας στην Βορόκληνη λόγω μέτρων για αφθώδη πυρετό-«Η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα»
Πριν 55 λεπτά| OMADA










