powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Με buzzer beater τον Μάτισικ ο Άρης κατάφερε τεράστια ανατροπή και κέρδισε την Ανόρθωση εντός του Alphamega Stadium

Με τον Μάτισικ να σκοράρει στο 90+5', ο Άρης κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας της Ανόρθωσης, καταφέροντας μία τεράστια ανατροπή, με 2-1 στη Λεμεσό. 

Η ομάδα της Αμμοχώστου δυσκόλεψε αρκετά τους γηπεδούχους, αφού στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερη και μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί από το 29ο λεπτό, μετά το αυτογκόλ του Καλούλου. Σημειώνεται πως ο Μάριος Ηλία κατάφερε να βρει δίχτυα στο 82', ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR. 

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, ισοφάρισε με τον Εφαγκέ, ενώ η χαριστική βολή ήρθε στις καθυστερήσεις. Με τον Μάτισικ κυριολεκτικά να είναι buzzer beater, στο 90+5' σκόραρε και έφερε μεγάλη ανατροπή για τον Άρη, εξασφαλίζοντάς του το τρίποντο και την τέταρτη θέση με 15 βαθμούς. 

Όσον αφορά στην Ανόρθωση έμεινε στους έξι βαθμούς. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ