Υποψήφιοι για το χρίσμα του υποψήφιου του ΔΗΣΥ στις προεδρικές εκλογές και με βούλα κατέστησαν Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, οι οποίοι υπέβαλαν σήμερα τις υποψηφιότητές τους ενόψει της εκλογικής συνέλευσης της 28ης Νοεμβρίου.
Οι κ.κ. Νεοφύτου και Παμπορίδης έστειλαν τα δικά τους μηνύματα κατά την άφιξή τους στα γραφεία του κόμματος στην Πινδάρου και πλέον ο λόγος βρίσκεται στα σχεδόν πενήντα χιλιάδες μέλη της παράταξης που σε περίπου ένα μήνα από σήμερα θα κληθούν στις κάλπες για να επιλέξουν τον εκλεκτό τους.
Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του ΔΗΣΥ που η επιλογή του υποψήφιου του για τις προεδρικές εκλογές θα γίνει απευθείας από την βάση.
Ο REPORTER βρέθηκε στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού και σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.











