Το Σάββατο τελείται η εξόδιος ακολουθία για την 32χρονη, Αφροδίτη Γεωργίου, η οποία έφυγε από τη ζωή, ενάμιση μήνα αφότου παρασύρθηκε από όχημα στην οδό Αισώπου στη Λεμεσό, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους της.
Η κηδεία της, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού, στον Άγιο Θεράποντα, στις 12:00, ενώ η οικογένειά της δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια. Εκκλησή τους ωστόσο, είναι όπως όσοι παραστούν στην κηδεία, να φορούν λευκά ενδύματα.
Η άτυχη Αφροδίτη, είχε τραυματιστεί στις 2 Σεπτεμβρίου, στην προσπάθεια της να διασταυρώσει την οδό Αισώπου, είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 65χρονη.
Η άτυχη 32χρονη νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο και έδινε μάχη για τη ζωή, ωστόσο υπέκυψε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, στα τραύματα της.
Την Παρασκευή διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού της, από τον ιατροδικαστή, Νικόλα Χαραλάμπους, κατά την οποία δεν διαπιστώθηκαν τα ακριβή αιτία θανάτου. Ως εκ τούτου, από τη σορό της 32χρονης λήφθηκαν δείγματα, τα οποία στάλθηκαν για ιστοπαθολογικες εξετασεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Καβγάς λόγω προσωπικών διαφορών κατέληξε σε μαχαιρώματα στην Πάφο-Στο νοσοκομείο 26χρονος, με χειροπέδες 31χρονος
- ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτο τροχαίο στη Λεμεσό-Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξε σε pet shop, καταστράφηκε η πρόσοψη του καταστήματος
- Ψάχνει τη φόρμουλα για μελέτη των σαράντα νομοσχεδίων για το διαχωρισμό εξουσιών η Επ. Νομικών-Στο τραπέζι πρόταση για... διαχωρισμό τους
- Δεν αποκλείεται ακόμα και ανατροπή της καθόδου της Μακάμπι, περιμένουν πράσινο φως από τη Euroleague-Εκτός Κύπρου ο αγώνας με τη Ρεάλ











