powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Τρόμος στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης (pics+vid)

Τρόμος έξω από το στάδιο της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη όπου μία ισχυρή έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ το θάνατο 15 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 20.
2
 
Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοιλού, στόχος της έκρηξης φαίνεται να ήταν λεωφορείο της αστυνομίας που εκείνη την ώρα έφευγε από το σταδιο "Vodafone" της Μπεσίκτας, και πραγματοποιήθηκε με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο. Εξάλλου και ο Τούρκος Υπουργός Μεταφορών ανέφερε στο Twitter, πως μάλλον πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια. Της έκρηξης φαίνεται να προηγήθηκαν πυροβολισμοί, ενώ διεθνή ΜΜΕ έκαναν λόγο και για δεύτερη έκρηξη κοντά στο Suzer Plaza.
 
3


Φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο του σταδίου, που βρίσκεται κοντά στην πλατεία Ταξίμ, γρήγορα κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

4


Το επεισόδιο σημειώθηκε δύο ώρες μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των κορυφαίων τουρκικών ομάδων, Μπεσίκτας και Μπούρσασπορ, και ενώ οι οπαδοί είχαν φύγει από το γήπεδο.

;