powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Η ξεχωριστή πρόταση του Ποντένσε για το ενδεχόμενο αποχαιρετισμού του Κριστιάνο από την Εθνική-Τέσσερα φιλικά σε εμβληματικά γήπεδα

Στο επίκεντρο των ποδοσφαιρικών συζητήσεων είναι εδώ και αρκετές ημέρες το αντίο του Κριστιάνο Ρονάλντο στην εθνική Πορτογαλίας και ο τρόπος που έγινε, με τον πρώην μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Ποντένσε να παίρνει θέση για αυτό το θέμα, δίνοντας τη δική του ιδιαίτερη πρόταση.

Ο Ποντένσε ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης του Κριστιάνο στην εθνική ομάδα, πρότεινε ένα είδος αποχαιρετιστήριας περιοδείας για τον 41χρονο πλέον φορ της Αλ Νασρ.

Πιο συγκεκριμένα σχεδίασε τέσσερα σπουδαία φιλικά παιχνίδια, απέναντι στην Ισπανία στο Μπερναμπέου, όπου μεγαλούργησε με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, απέναντι στη Βραζιλία στο Μαρακανά, κόντρα στην Ιταλία στο Τορίνο, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Γιουβέντους και τέλος κόντρα στην Αγγλία στο Ολντ Τράφορντ, όπου καθιερώθηκε στο υψηλότερο επίπεδο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά η πρόταση του Ποντένσε

Τώρα ζούμε σε μια εποχή όπου όλοι μπορούμε να μιλάμε για τα πάντα, χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα… Νομίζω, λοιπόν, ότι μπορώ να κάνω μια πρόταση.

Τέσσερα φιλικά παιχνίδια κατά την τελευταία του χρονιά.

Με την Ισπανία στο “Μπερναμπέου”, με τη Βραζιλία στο “Μαρακανά”, με την Ιταλία στο Τορίνο και με την Αγγλία στο “Ολντ Τράφορντ”.

Θα ήταν ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τιμήσουμε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, στα γήπεδα όπου μας χάρισε μερικές από τις πιο όμορφες αναμνήσεις μας και απέναντι σε εθνικές ομάδες που αξίζει να αποτελέσουν μέρος του αποχαιρετισμού του.

Ο Κριστιάνο το αξίζει. Το ποδόσφαιρο το αξίζει. Και εμείς, ως φίλαθλοι, το αξίζουμε.”

Πηγή: sport24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ