powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για τη βόμβα έξω από εταιρεία τηλεπικοινωνιών-Στο κάδρο σενάριο με οπαδικά κίνητρα

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε η Αστυνομία, όσον αφορά στην υπόθεση της τοποθέτησης βόμβας έξω από εταιρεία τηλεπικοινωνιών, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης. Στο κάδρο των ερευνών έχουν τεθεί διαφορές με οπαδικά κίνητρα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών για τη συγκεκριμένη υπόθεση, εξασφαλίστηκε μαρτυρία που εμπλέκει τα εν λόγω πρόσωπα και εναντίον τους εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκτελέστηκε το πρωί της Κυριακής. 

Ενώπιον της Αστυνομίας έχουν τεθεί κάποιες μαρτυρίες, όσον αφορά την υπόθεση και στο κάδρο υπάρχει σενάριο με οπαδικά κίνητρα πίσω από την επίθεση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εντόπισαν βόμβα έξω από εταιρεία τηλεπικοινωνιών στη Λεμεσό, δεν εξερράγη-Προηγήθηκε καταδίωξη μοτοσικλετιστή που διέφυγε της σύλληψης

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν πρόσωπο που επέβαινε σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού να διαφεύγει από συγκεκριμένο σημείο και αμέσως άρχισε η καταδίωξή του, ωστόσο κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης. 

Λίγο αργότερα, στο χώρο όπου θεάθηκε ο μοτοσικλετιστής, εντοπίστηκε βόμβα, η οποία ωστόσο, δεν εξερράγη. Αμέσως η σκηνή αποκλείστηκε από τις Αρχές, ενώ στο σημείο κλήθηκε πυροτεχνουργός ο οποίος αδρανοποίησε τον εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος ήταν αυτοσχέδιος και υψηλής ισχύος.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία διενεργεί εξετάσεις για να φθάσει στα ίχνη του μοτοσικλετιστή, ενώ αναμένεται να παραληφθούν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης για να διαπιστωθεί εάν μέσα από τα στοιχεία φθάσουν στα ίχνη του φερόμενου δράστη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ