powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Δίνουν βίντεο από το έκτακτο συνέδριο της ΕΔΕΚ για να αποδειχθεί η… νομιμότητα των αποφάσεων του-Η στιγμή που εγκρίνεται η πενταμελής επιτροπή

Βίντεο από το έκτακτο παγκύπριο συνέδριο της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου και λήφθηκε κατά την στιγμή έγκρισης των αποφάσεων που λήφθηκαν από τους συνέδρους, δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα.

Στο βήμα βρίσκεται ο παραιτηθέντας πρόεδρος της ΕΔΕΚ Νίκος Αναστασίου, ο οποίος αναγνώσκει τις αποφάσεις και ψηφίζουν την έγκρισή τους σύνεδροι.

Ανάμεσα στις αποφάσεις που όπως καταδεικνύει το βίντεο εγκρίνονται, είναι και εκείνη για σύσταση πενταμελούς επιτροπής, η οποία, όπως αναφέρει ο Νίκος Αναστασίου, θα ετοιμάσει τα έγγραφα του καταστατικού και εκλογικού συνεδρίου. 

Πρόκειται για την επιτροπή που μετά την παραίτηση του προέδρου του κόμματος, το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ ακύρωσε, σε μια απόφαση που ήρθε να προκαλέσει νέο γύρο εσωκομματικής αντιπαράθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ