Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή του Ασπροπύργου, με μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Από τη φωτιά τραυματίστηκαν συνολικά οκτώ άοτομα, εκ των οποίων είναι οι τρεις είναι σοβαρά.
Συγκεκριμένα, ο ένας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο «Αττικόν» και οι άλλοι δύο νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στο Θριάσιο νοσοκομείο.
Την ίδια ώρα, ακόμα ένας άνδρας εισήχθη στο τμήμα πλαστικής χειρουργικής και μια γυναίκα διακομίστηκε στο Θριάσιο, με ελαφρά τραύματα. Επίσης, ακόμα ένα άτομο δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εντοπίζεται στη συμβολή των οδών Μεγαρίδος και Χίου, σε κατάστημα ανταλλακτικών.
Επιχειρούν 75 πυροσβέστες με 20 οχήματα, καθώς και 4 ειδικά οχήματα εκ των οποίων 2 βραχιονοφόρα οχήματα,1 ειδικό βραχιονοφόρο διυλιστηρίων και 1 ειδικό όχημα πλήρωσης αναπνευστικών συσκευών, ενώ από αέρος επιχειρεί και 1 ελικόπτερο.
Στην επιχείρηση της κατάσβεσης συνδράμουν υδροφόρες του Δήμου Ασπροπύργου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των εγκαταστάσεων της επιχείρησης υπάρχει φορτηγό με δεξαμενή προπανίου.
Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στα ακόλουθα σημεία:
- Στην οδό Μεγαρίδος, από το ύψος της οδού Μεγαρίδος έως τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ.
- Στην οδό Αγίου Γεωργίου, από το ύψος της οδού Χίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Μεγαρίδος.
- Στην οδό Χίου, από το ύψος της οδού Αγίου Γεωργίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από την επιχείρηση ακούστηκαν εκρήξεις.
Λόγω της φωτιάς, εστάλη μήνυμα 112 καλώντας όλους όσοι βρίσκονται στο σημείο να απομακρυνθούν.
Πηγή: Iefimerida











