powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ενοχλημένος για τις συγκρίσεις με Αναστασιάδη ο Σύκας-Το μήνυμα του τέως βουλευτή του ΔΗΣΥ στα Συναγερμικά στελέχη

Μηνύματα στα Συναγερμικά στελέχη σε ό,τι αφορά τους παραλληλισμούς τους οποίους προβαίνουν, σε σχέση με υπόθεση του Νίκου Αναστασιάδη για το Κράτος Μαφία και την απόφασή του να μην συμμετέχει αυτοβούλως στα συλλογικά όργανα του ΔΗΣΥ, στέλνει ο τέως βουλευτής του κόμματος, Νίκος Σύκας, τονίζοντας ότι οι συγκρίσεις που γίνονται με τη δική του υπόθεση «δεν λαμβάνουν υπόψη τα πραγματικά δεδομένα της κάθε περίπτωσης και οδηγούν σε εσφαλμένα συμπεράσματα».

Επισημαίνοντας πως «ο σεβασμός προς τους θεσμούς και τα πραγματικά δεδομένα επιβάλλει κάθε υπόθεση να κρίνεται ξεχωριστά», ο τέως βουλευτής του ΔΗΣΥ, εμφανώς ενοχλημένος, υποδεικνύει ότι στη δική του περίπτωση ούτε τέθηκε θέμα αποχώρησής του, ούτε αποχώρησε από τα συλλογικά όργανα του κόμματος.

Στο πλαίσιο αυτό, απευθύνεται στα στελέχη του ΔΗΣΥ που έχουν τοποθετηθεί ή ενδέχεται να τοποθετηθούν δημόσια επί του θέματος, διαμηνύοντας ότι «οι εύκολοι παραλληλισμοί δεν υπηρετούν ούτε την αλήθεια, ούτε τον σοβαρό δημόσιο διάλογο, ούτε την αξιοπιστία της παράταξής μας».

«Ας αφήσουμε, επιτέλους, τους εύκολους παραλληλισμούς και ας επιτρέψουμε στα πραγματικά δεδομένα και στους θεσμούς να μιλήσουν», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Νίκος Σύκας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ