powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ρίχνει καρφιά που αγγίζουν Αναστασιάδη για τη σύγκληση προεδρικού συμβουλίου στον ΔΗΣΥ ο Τριανταφυλλίδης-«Κωμικοτραγικά πράγματα»

Ρίχνει καρφιά το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού και νομικός Χρήστος Τριανταφυλλίδης, με αφορμή της πληροφορίες για σύγκληση Προεδρικού Συμβουλίου στον Δημοκρατικό Συναγερμό, που έλαβε χώρα την Παρασκευή, στην Πινδάρου, με τη συμμετοχή του Νίκου Αναστασιάδη και πρώην υπουργών, τα οποία φαίνεται να αγγίζουν τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Σε ανάρτησή του, ο κ. Τριανταφυλίδης αναφέρει ότι «διαβάζω για τη σύγκληση του Ανωτάτου Συμβουλίου του ΔΗ.ΣΥ στις 23/1 και εκπλήττομαι με την ιδέα να κληθούν άνθρωποι που ταυτίζονται με μια εποχή που ο καθένας που φεύγει από τον ΔΗ.ΣΥ επικαλείται τα πεπραγμένα της σαν την αιτία που γυρεύει άλλο πολιτικό χώρο που να τον εκφράζει».

Σημειώνει πως «ακόμη περισσότερο με εκπλήττει όχι μόνο η παρουσία του, άλλα και ο ηγετικός ρόλος που προσπαθεί κάποιος να διαδραματίσει-σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες-».

Όπως λέει, «άνθρωπος που παρόλο που επωφελήθηκε από τον ΔΗΣΥ όσο κανένας άλλος την κρίσιμη ώρα λειτούργησε με τρόπο που ήταν ενάντια στις επίσημες αποφάσεις/υποψήφιο του κόμματος και που άνοιξε τεράστιες πληγές στο κόμμα».

Τονίζει ακόμα ότι «δυστυχώς δεν έγινε κατανοητό ακόμη γιατί οι πολίτες μας γύρισαν την πλάτη και προσπαθούμε με φάρμακο τη ναφθαλίνη να γιατρέψουμε το πρόβλημα. Κωμικοτραγικά πράγματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;