Σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο Λευκωσίας, νοσηλεύεται 64χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Αυγόρου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 6.25 χθες το απόγευμα ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου ενημερώθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου ότι γύρω στις 4.45 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, 64χρονος άντρας ο οποίος ήταν σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι, μετά από τροχαίο που συνέβη στο χωριό Αυγόρου.
Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, φαίνεται ο 64χρονος ενώ οδηγούσε το μοτοποδήλατο του, να έχασε τον έλεγχο και να προσέκρουσε σε τοίχο παρακείμενης οικίας.
Σύμφωνα με τους ιατρούς, ο 64χρονος φέρει εσωτερική αιμορραγία και κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου σε συνεργασία με την Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.











