powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

«Συμβούλιο ασφαλείας» για το οργανωμένο έγκλημα στα κατεχόμενα συγκαλεί ο Έρχιουρμαν

«Το συμβούλιο ασφαλείας θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη συνεδρίασή του με μοναδικό θέμα αυτό το ζήτημα», ανέφερε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά από νέα ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε στα κατεχόμενα, εφιστώντας την προσοχή στον μεγάλο αριθμό ατόμων και επιχειρήσεων που δέχονται συνεχείς απειλές.

Ο κ. Έρχιουρμαν προέβη σε γραπτή δήλωση σχετικά με περιστατικό πυροβολισμών σε έκθεση αυτοκινήτων που σημειώθηκε χθες στην κατεχόμενη Λευκωσία. Ο ίδιος επεσήμανε ότι πίσω από τον 17χρονο που συνελήφθη ως ύποπτος και ο οποίος εμφανίστηκε στο «δικαστήριο» ζητώντας να καλέσει τη μητέρα του, κρύβεται μια σοβαρή εγκληματική οργάνωση.

Αφού συνεχάρη την «αστυνομία» για τη «σύλληψη» και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους δύο τραυματίες, έθεσε σειρά ερωτημάτων που απασχολούν την τουρκοκυπριακή κοινότητα. Συγκεκριμένα, διερωτήθηκε γιατί δεν αποτρέπεται η είσοδος στα κατεχόμενα ατόμων που έρχονται με σκοπό την τέλεση αδικημάτων, πώς εισάγονται τα όπλα που χρησιμοποιούνται και γιατί παραμένουν οι αδυναμίες στους ελέγχους ασφαλείας.

«Έχουμε δικαίωμα να ζούμε σε αυτόν τον τόπο χωρίς να ανησυχούμε για την ασφάλεια. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα το συντομότερο δυνατό», κατέληξε στη δήλωσή του.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άνοιξε πυρ σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στα κατεχόμενα και τραυμάτισε δύο πρόσωπα-Συνελήφθη 16χρονος, εντοπιστηκαν δύο πιστόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;