powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ελεύθερη η 26χρονη ύποπτη για το φόνο του συμβίου της που έπεσε από μπαλκόνι-Δεν κατέχουν επαρκή μαρτυρία οι Αρχές

Ελεύθερη αφέθηκε τελικά η 26χρονη που είχε συλληφθεί για την υπόθεση δολοφονίας του 31χρονου Zarate De Castro, από τις Φιλιππίνες, που διαπράχθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, στη Λεμεσό, εν αναμονή της ολοκλήρωσης των εξετάσεων από το ΤΑΕ Λεμεσού. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από δύο οκταήμερες προσωποκρατήσεις που αιτήθηκε η Αστυνομία για την 26χρονη και τις οποίες ενέκρινε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, οι Αρχές δεν κατέχουν μέχρι στιγμής επαρκή μαρτυρία ότι η ύποπτη είναι το πρόσωπο που διέπραξε το έγκλημα. 

Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε από την Αστυνομία να μην οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου, αλλά να αφεθεί ελεύθερη μέχρι νεωτέρας και αναλόγως των εξελίξεων οι Αρχές θα προχωρήσουν στις δέουσες ενέργειες. 

Η υπόθεση φόνου αποκαλύφθηκε από τη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του 31χρονου από την Διευθύντρια της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου, οι οποίοι κατέληξαν πως ο θάνατος του επήλθε από αιμορραγικό σοκ, συνεπεία εσωτερικής αιμορραγίας από ρήξη σπλήνας.

Στη σορό εντοπίστηκαν διαμπερή τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στην απουσία ευρημάτων που να δικαιολογούν την πρόκληση των τραυμάτων συνεπεία πτώσης, εγέρθηκε εύλογα η υποψία πρόκλησης τους από μηχανισμό που προϋποθέτει διεισδυτικού τύπου τραυματισμό, π.χ. από αντικείμενο στην περιοχή της αναφερόμενης πτώσης ή και από αιχμηρό αντικείμενο πριν από τη πτώση. 

Ακολούθησε δεύτερη νεκροτομή, που διενεργήθηκε επίσης από την Διευθύντρια της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον ιατροδικαστή, Ορθόδοξο Ορθοδόξου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας, στην παρουσία και του ιδιώτη ιατροδικαστή, Μάριου Ματσάκη.

Τα ευρήματα της δεύτερης νεκροτομής δεν διαφοροποιήθηκαν σε σχέση με την πρώτη, αντιθέτως, σύμφωνα με την Αστυνομία και ο ιατροδικαστής της οικογένειας κατέληξε στα όσα είχαν καταλήξει η κα. Παπέττα και ο κ. Ορθοδόξου, χωρίς να υπάρξουν διαφωνίες.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο άνδρα στο προαύλιο πολυκατοικίας, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, στη Λεμεσό και αμέσως στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία εντόπισαν το θύμα και απέκλεισαν τη σκηνή για έρευνες. 

Στο χώρο κλήθηκε επίσης και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 32χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου επί καθήκοντι ιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του.

Από τις εξετάσεις των Αρχών, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος, φέρεται να τσακώθηκε με τη συμβία του και κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, επιχείρησε να εισέλθει στο διαμέρισμα από το μπαλκόνι. 

Αρχικά, οι Αρχές διερευνούσαν το κατά πόσον στην προσπάθειά του να εισέλθει στο διαμέρισμα έχασε την ισορροπία του και κατέληξε στο κενό, από ύψος έξι μέτρων, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεκρός 32χρονος που έπεσε από ύψος έξι μέτρων στη Λεμεσό-Τσακώθηκε με τη συμβία του, επιχείρησε να μπει σε διαμέρισμα από μπαλκόνι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;