Συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση 28χρονος, που καταζητείτο από την Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις παράνομης εισαγωγής και κατοχής, μεθαμφεταμίνης συνολικού μεικτού βάρους, πέραν των τριών κιλών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 28χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκδόθηκε εναντίον του βάσει μαρτυρίας που προέκυψε εναντίον του, κατά τη διερεύνηση των δύο υποθέσεων. Αύριο αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος κράτησής του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έφθασε μέσω ταχυδρομείου ενάμιση κιλό μεθαμφεταμίνης-Έκαψε τον παραλήπτη το όνομα στο πακέτο, χειροπέδες σε 25χρονο
Για τις δύο υποθέσεις συνελήφθησαν τις προηγούμενες μέρες και τελούν υπό κράτηση, άλλα δύο πρόσωπα.
Η πρώτη υπόθεση αφορά ποσότητα μεθαμφεταμίνης, μεικτού βάρους 1,6 κιλών, η οποία εντοπίστηκε σε πακέτο, που περιείχε κλωστές. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, συνελήφθη στις 30 Σεπτεμβρίου 2025, 29χρονος, ο οποίος τελεί υπό κράτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Του έστειλαν 1,6 κιλά μεθαμφεταμίνης σε πακέτο και τα παρέλαβε η ΥΚΑΝ-Χειροπέδες σε 26χρονο
Η δεύτερη υπόθεση αφορά ποσότητα μεθαμφεταμίνης, μεικτού βάρους ενός κιλού και 620 γραμμαρίων, που εντοπίστηκε επίσης σε ταχυδρομικό πακέτο. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, συνελήφθη την 1η Οκτωβρίου 2025 και εξακολουθεί να τελεί υπό κράτηση 25χρονος.
Η ΥΚΑΝ συνεχίζει τις εξετάσεις.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Ψάχνει ακόμα το βίντεο του βιασμού η Αστυνομία, παρά την ευρέως διαρροή εντός και εκτός Φυλακών-Αποτάθηκε σε δημοσιογράφους
- Έκλεισαν 1.600 ραντεβού για αλλαγή αερόσακων ΤΑΚΑΤΑ εντός Οκτωβρίου-Επανάληψη ΜΟΤ μετά την υλοποίηση ανάκλησης
- Δύο μέτρα και δύο σταθμά για τη χρήση ανάλογης βίας από την Αστυνομία-Εργαλείο για βία ο Νόμος για τις διαδηλώσεις;
- Δεκαεννιάχρονος Κύπριος τραυματίστηκε σε επεισόδια στα Λαδάδικα-Φέρει τραύματα στην πλάτη από αιχμηρό αντικέιμενο
- Πήραν απαντήσεις από το εξωτερικό για το τριπλό θανατηφόρο, ολοκληρώθηκαν οι έρευνες-Μελετά και αποφασίζει ο Εισαγγελέας