Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκε το πρωί άνδρας ηλικίας 29 ετών, ο οποίος νωρίτερα εγκλωβίστηκε στο βαρύ φορτηγό που οδηγούσε και το οποίο ανατράπηκε παρά το παλαιό σφαγείο Κοφίνου.
Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας γύρω στις 05.30 το πρωί της Πέμπτης 11 Σεπτεμβρίου, βαρύ φορτηγό το οποίο οδηγούσε άνδρας ηλικίας 29 ετών, στον παλαιό δρόμο Λεμεσού - Λευκωσίας πάρα το παλαιό σφαγείο Κοφίνου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ανατράπηκε, αφού προηγουμένως ανέκοψε πάσσαλο της ΑΗΚ.
Ο οδηγός του φορτηγού απεγκλωβίστηκε από μέλη της ΕΜΑΚ που μετέβησαν στη σκηνή και μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Δεύτερη σύλληψη για την απάτη με δήθεν πωλήσεις περιουσιών στα κατεχόμενα-Χειροπέδες σε 53χρονη
- Ξεκαθάρισε η εικόνα για το διαχωρισμό εξουσιών του Εισαγγελέα-Μετά την κατάθεση νομοσχεδίου για ανέλεγκτο η συνέχεια
- Παραπέμπονται σε δίκη οι πέντε για το χτύπημα στην Πύλα-Σταματά στον κατάδικο η αλυσίδα, δεν αποκλείει όμως νέες συλλήψεις το ΤΑΕ
- Σχεδόν 28 εκατομμύρια από τα εξώδικα των καμερών-Πώς «μοιράζονται» οι εισπράξεις από τα εξώδικα