powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Δέσποινα Βανδή: «Δεν είναι όλα ρόδινα και ας βλέπετε εσείς αυτό που σας επιτρέπουμε να δείτε»

«Να αγαπάμε τον εαυτό μας και να τον φροντίζουμε, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς. Γιατί οι δυσκολίες προκύπτουν. Δεν είναι όλα μια κινηματογραφική ταινία ρόδινη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Περισσότεροι από 2.500 θεατές παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης 30/7 στο Δ.Α.Κ. Άργους τη μεγάλη συναυλία με την Δέσποινα Βανδή και τον APON στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2025» του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Οι δύο τραγουδιστές ερμήνευσαν επί σκηνής για τουλάχιστον τρεις ώρες παλιές και νέες επιτυχίες ξεσηκώνοντας το κοινό.

Μια ιδιαίτερη τοποθέτηση έκανε η Δέσποινα Βανδή στη διάρκεια συναυλίας της στο Άργος, απευθυνόμενη από σκηνής στο κοινό:

«Να αγαπάμε τον εαυτό μας και να τον φροντίζουμε, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς. Γιατί οι δυσκολίες προκύπτουν. Δεν είναι όλα μια κινηματογραφική ταινία ρόδινη».

Και συνέχισε με νόημα: «Και ας βλέπετε εσείς αυτό που σας επιτρέπουμε κατά καιρούς εμείς να δείτε».

 

 

;