powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Πυρπόλησαν το όχημα του Μιχάλη Παπαπέτρου στον ιππόδρομο (pics)

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20:00 απόψε, σε όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από τον ιππόδρομο, στον Άγιο Δομέτιο, και το οποίο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανήκει στον γνωστό δικηγόρο και πρώην Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Μιχάλη Παπαπέτρου.
 
Οι φλόγες επεκτάθηκαν σε παρακείμενα κυπαρίσσια, και στην συνέχεια σε άλλα δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα δίπλα από το φλεγόμενο αυτοκίνητο.
 

Στη σκηνή κλήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίες κατέσβησαν τη φωτιά.

Το πρώτο όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ τα άλλα δύο υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

 
AYTOKINHTO ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ  3
Η πυροσβεστική υπηρεσία άρχισε τις έρευνες γα τα αίτια της φωτιάς, η οποία από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.
 
Ωστόσο, τα ακριβή αίτια θα διερευνηθούν με το πρώτο φως της ημέρας.
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Παπαπέτρου είναι δικηγόρος και μέλος της λέσχης ιπποδρομιών.
 
Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο κ. Παπαπέτρου γίνεται στόχος εμπρηστών. Τον Απρίλιο του 2015 το αυτοκίνητο του, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του, κάηκε ολοσχερώς, μετά από φωτιά που τέθηκε κακόβουλα.


 AYTOKINHTO ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ 2
 
;