powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Αντιδράσεις κληρικών για τη βάφτιση του γιου της Φωτεινής Αθερίδου σε πισίνα

Ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο καθαιρέθηκε, με αποτέλεσμα η βάφτιση του εγγονού του Θοδωρή Αθερίδη (όπως και γάμοι άλλων ζευγαριών) να κινδυνεύουν να ακυρωθούν - Απαντά ο κληρικός 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί για τη βάφτιση του 3χρονου γιου της Φωτεινής Αθερίδου και του Κωνσταντίνου Μαγκλάρα σε πισίνα, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο λόγος είναι ότι ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο καθαιρέθηκε, με αποτέλεσμα η βάφτιση του γιου των γνωστών ηθοποιών (όπως και γάμοι άλλων ζευγαριών) να κινδυνεύει να ακυρωθεί. 

Ειδικότερα, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής δημοσίευσε επιστολή, στην οποία έλεγε στους ιδιοκτήτες του κτήματος όπου έγινε η βάφτιση πως κακώς φιλοξένησαν τον συγκεκριμένο ιερέα και ότι υπάρχει πιθανότητα να κλείσουν το ιδιωτικό εκκλησάκι που βρίσκεται εντός του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Τι απαντά ο κληρικός στο #T-live

Η δημοσιογράφος Έφη Κουλοχέρη μίλησε με τον πατέρα Τιμόθεο, ο οποίος επεσήμανε στην εκπομπή του Alpha: «Την οικογένεια τη γνωρίζω χρόνια. Ο παππούς, ο Θοδωρής Αθερίδης, είναι πάρα πολύ πιστός άνθρωπος και μάλιστα είχε και σοβαρή πνευματική μορφή. Παρόλα αυτά με πλησίασαν και με ρώτησαν αν μπορούν να κάνουν τη βάφτιση γιατί το εγγονάκι του είναι μεγάλο. Το σκέφτηκα, πήρα την ευλογία από τον γέροντά μου και προέβην σε αυτή την πράξη».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

;