Ο Παναγή λύνει το δίλημμα Φελτχούιζεν ή Χριστοδούλου με ΑΠΟΕΛ

Το θέμα του τερματοφύλακα αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για τη φετινή Ομόνοια. Οι προβληματικές εμφανίσεις του Πιτ Φελτχούιζεν στοίχισαν βαθμούς στο «τριφύλλι» στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Ανόρθωση και Άρη και κατά γενική ομολογία δεν εμπνέει σιγουριά.
 
Ο Πάμπος Χριστοδούλου τον στήριξε έμπρακτα παρά το τραγικό λάθος στο οποίο υπέπεσε στις καθυστερήσεις του ντέρμπι με την Ανόρθωση δίνοντας του γάντια βασικού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
 
 
Ο Ολλανδός πορτιέρε υπέπεσε εκ νέου σε λάθος (στο πρώτο τέρμα της «ελαφράς ταξιαρχίας») και το δίλημμα του Πάμπου Χριστοδούλου για τον βασικό τερματοφύλακα στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ είναι τεράστιο.
 
Πιτ Φελτχούιζεν ή Ανδρέας Χριστοδούλου; Έλα όμως που τη λύση μπορεί να δώσει ο Κωνσταντίνος Παναγή. Ο Κύπριος διεθνής τερματοφύλακας τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ερμή στο ΓΣΖ με την ιατρική γνωμάτευση να κάνει λόγο για ρίξη τένοντα στον ώμο και με βάση τους υπολογισμούς η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους θα ήταν για διάστημα ενάμιση-δύο μηνών.
 
 
Η κατάσταση της υγείας του Παναγή βελτιώθηκε θεαματικά και ήδη νιώθει πολύ καλύτερα. Ο τερματοφύλακας ης Ομόνοιας θέλει πολύ να επιστρέψει στη δράση και να υπερασπιστεί την εστία των «πρασίνων» στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και δεν αποκλείεται η διακοπή του πρωταθλήματος ελέω Εθνικών ομάδων να δώσει τον απαιτούμενο χρόνο για θεραπεία του διεθνούς πορτιέρε.
 
Αρχές της επόμενης βδομάδας θα διαφανεί κατά πόσο ο Παναγή θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί στο πρώτο ντέρμπι αιωνίων της χρονιάς ή αν ο Πάμπος Χριστοδούλου θα κληθεί να πάρει την απόφαση για τον βασικό τερματοφύλακα ανάμεσα σε Φελτχούιζεν ή Χριστοδούλου.