Αναστασιάδης: «ΑΠΟΕΛίστας για τρεις λόγους και οι δήθεν Ομονοιάτες»

Στην παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, Υπουργών, βουλευτών και παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα 91 χρόνια ιστορίας των «γαλαζοκιτρίνων».
 
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποκάλυψε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε διαγραφή των χρεών ύψους 19,5 εκατομμυρίων ευρώ των σωματείων προς τον ΦΠΑ για την περίοδο πριν το 2007.
 
Ο Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι είναι υποστηρικτής του Απόλλωνα αγαπά τον ΑΠΟΕΛ για τρεις λόγους. Ο σημαντικότερος είναι το γεγονός πως ο εγγονός του αγωνίζεται στις ακαδημίες των «γαλαζοκιτρίνων» αν και ο πατέρας του είναι Ανορθωσιάτης και η μητέρα του (θυγατέρα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας) με τον Απόλλωνα.
 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης τόνισε ότι ο ΑΠΟΕΛ κάνει περήφανη την Κύπρο με τις επιτυχίες στην Ευρώπη, ενώ υποστηρίζει όλες τις κυπριακές ομάδες αφήνοντας υπονοούμενο για άλλα πολιτικά πρόσωπα που έγιναν Ομονοιάτες εν μια νυκτί, διευκρινίζοντας πως εννοεί πρόσωπα της πολιτικής σκηνής του παρελθόντος.