Καταγγελίες Θύρας 9 για τη συνάντηση Πετρίδη-Λόππα

Ανακοίνωσε εξέδωσε η Θύρα 9 με αφορμή τη συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της Αλκής, Άντης Λόππας με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη και καταγγέλλει περιστατικά, τα οποία έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του γεύματος που είχαν οι δύο άνδρες. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αναλυτικά: «Επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας μένοντας πιστοί στην υπόσχεση μας να αποκαλύψουμε όλα όσα έγιναν στην συνάντηση Λόππα – Πετρίδη. Πριν να γράψουμε αυτά που έχουμε να πούμε να ενημερώσουμε τον “κύριο” Λόππα και τον κάθε Λόππα ότι όσα τηλεφωνήματα και να κάνει, όσους ανθρώπους και να βάλει να μεσολαβήσουν, η Θύρα 9 δεν κλείνει το στόμα της.

Ο “κύριος” Λόππας μετά που ενημερώθηκε από μήνυμα το βράδυ της Τετάρτης ότι όλα όσα λέχθηκαν στο τραπέζι με τον Πετρίδη έχουν κυκλοφορήσει, αποφάσισε σε μια κίνηση ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ να δώσει στα Μ.Μ.Ε την είδηση για συνάντηση με σκοπό την μεταγραφή παίκτη. Βέβαια ξέχασε να αναφέρει όλα τα άλλα που λέχθηκαν πάνω στο τραπέζι, για αυτά όμως είμαστε εμείς εδώ.

Στο τίμιο κυπριακό ποδόσφαιρο όλως τυχαίως, λίγες μέρες πριν το Ομόνοια-Αλκή και 10 μέρες πριν το Αλκή-ΑΠΟΕΛ, ο Πετρίδης ανακάλυψε το ενδιαφέρον του για παίκτη της Αθάνατης. Βέβαια αυτό δεν μας ξαφνιάζει, αφού ξέρουν και οι πέτρες τις μεθόδους και τους τρόπους που οι απέναντι παίρνουν κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Αυτή η ετοιμότητα μας ξαφνιάζει που τον έφερε στο σημείο να λέει στον Πετρίδη ότι “Με λίον κούντημα εν να την δέρω την Ομόνοια”. Ξέρετε πολύ καλά όλοι για ποια “κουντήματα” μιλούσαν, για αυτά που βλέπουμε ολόκληρη την χρονιά μέσα στα γήπεδα μας και για αυτά που δεν βλέπουμε στα αποδυτήρια.

 

 

Δεν έμεινε όμως μέχρι εκεί συνέχισε τις ειρωνείες για την ομάδα μας με τον πορτοκαλί του φίλο, έκανε και πρόβλεψη ότι θα τον φάει τον Πάμπο, μόλις μας κόψει βαθμούς στο Γ.Σ.Π. Μέχρι και τον σερβιτόρο χλεύασε, όταν του ανάφερε ότι είναι με την Ομόνοια και όλα αυτά μπροστά από τον Πετρίδη που έτριβε τα χέρια του για τον αναπάντεχα αντιομονοιάτη που βρήκε. Έβγαλε στην φόρα τον αντι-ομονοιατισμό του με γέλια και εξυπνάδες ότι ακόμα μια χρονιά της ομάδας μας θα καταστραφεί. Βέβαια η πρόβλεψη του ότι θα μας κόψει βαθμούς η ΑΕΚ δεν του βγήκε, όπως και δεν θα του βγει ούτε η επιθυμία του να μας κόψει βαθμούς κι ας ενισχύθηκε με το οικονομικό και διαιτητικό “κούντημα” του Πετρίδη.

Πόσο έχουν αποθρασυνθεί όλοι αυτοί, όταν στην πόλη μας μέσα σε κόσμο κανονίζουν τις δουλειές τους όχι μόνο εναντίον της Ομόνοιας αλλά και εναντίον του κυπριακού ποδοσφαίρου; Αν όλα αυτά γίνονται με τον πρόεδρο της Αλκής, ενός σωματείου που ιστορικά το χωρίζουν τόσα από τους απέναντι, πραγματικά φοβόμαστε να μάθουμε τι γίνεται με τα σωματεία που πρόσκεινται στον ίδιο χώρο.

Όλα τα πιο πάνω είναι ακόμα μια επιβεβαίωση για το πώς παίζεται το πρωτάθλημα μας, ακόμα μια απόδειξη ότι κάθε παιχνίδι πρέπει να το βλέπουμε σαν τελικό, αφού έτσι το αντιμετωπίζουν όλοι μας οι αντίπαλοι. Δεν θα μπούμε καν στην διαδικασία να καλέσουμε την πολιτεία να κάνει κάτι για την βρωμιά του Κυπριακού ποδοσφαίρου, μας είναι ξεκάθαρο ότι ούτε μπορεί και το κυριότερο ούτε θέλει να συγκρουστεί με τα συμφέροντα που βρίσκονται από πίσω. Κρίμα πραγματικά για την Αλκή για τον πρόεδρο που έχει. Κρίμα και για το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ομόνοια ο λαός σου άγρυπνος φρουρός σου.

Υ.Γ 1 – Εισιτήρια όλη μέρα σήμερα στον κεντρικό. Αύριο πάρτι από το μεσημέρι, πορεία για γήπεδο στις 16:00 και 90 λεπτά φωνή στην ανατολική. Στην είσοδο της ομάδας ετοιμάζουμε κάτι απ’ τα παλιά».