Mεταγραφή Σεμέδο στον ΑΠΟΕΛ: «Αν μπουν τα λεφτά στο ταμείο...»

Τα δεδομένα γύρω από το όνομα του Γουίλι Σεμέδο και το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ που εκφράστηκε από τον πρόεδρο των "γαλαζοκιτρίνων", Πρόδρομο Πετρίδη σε γεύμα που είχε με τον ομόλογο του της Αλκής, Άντη Λόππα σχολίασε στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος  τύπου της ομάδας, Χρίστος Τζιάμπος.  

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το θέμα που προέκυψε με τον Σεμέδο και το ΑΠΟΕΛ

«Έγινε ένα γεύμα μεταξύ των δύο προέδρων και δόθηκε εξήγηση ότι τους ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Αν θα μετουσιωθεί σε πράξη και μπουν τα λεφτά στο ταμείο, θα μιλάμε για μεταγραφή. Περιμένουμε να δούμε και την πράξη. Αν είναι ανθός θα ανθίσει. Έγινε μια κουβέντα μεταξύ των δύο προέδρων, αν θα μετουσιωθεί το ενδιαφέρον σε πράξη θα το δείξει ο χρόνος».

Για το γεγονός ότι ο Σεμέδο είναι στην Αλκή από την Δ΄ Κατηγορία

«Κάθε χρονιά γίνεται και καλύτερος. Παίζει και στις δύο πλευρές της επίθεσης, είναι τεχνίτης, έξυπνος αλλά και καλό παιδί».

Για τον αγώνα με την Ομόνοια

«Αγωνιζόμαστε κόντρα στην Ομόνοια που είναι από τις διεκδικήτριες του τίτλου. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Σάββας Δαμιανού έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, πλην του Βασίλεφ και θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας».