ΑΠΟΕΛ: Βάζουν ξανά στη λίστα έναν παλιό υποψήφιο

Με τις φήμες για την αποχώρηση του Μάριο Μπέιν να οργιάζουν, ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορα ονόματα για να καθίσουν στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ στη θέση του Ολλανδού τεχνικού.
 
Δημοσίευμα στην Ρουμανία, όπου ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε την ήττα από την Βιτορούλ που στέλνει στην έξοδο τον Μπέιν, αναφέρει ότι στους υποψηφίους είναι και ο Ράζβαν Λουτσέτσκου.
 
«Λουτσέσκου αντίπαλος του Χάτζι στην Λευκωσία. Πιθανόν» αναφέρει ο τίτλος της ιστοσελίδας fanatik.ro. Το όνομα του αναφέρεται ως στόχος του ΑΠΟΕΛ και από την sptfm.ro.
 
 

 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λουτσέτσκου είχε εξεταστεί – και μάλιστα πολύ σοβαρά – από τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ προ μηνών όταν ήταν στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τόμας Κρίστιανσεν. Τελικά κατέληξαν στον Μάριο Μπέιν.
 
Ο 48χρονος τεχνικός την τελευταία τριετία βρισκόταν στην Ξάνθη. Μετά από την αποχώρηση του, το όνομά του ακούστηκε για τον πάγκο του Ολυμπιακού, προτού οι Πειραιώτες καταλήξουν στην περίπτωση του Μπεσνίκ Χάσι. Έπειτα υπήρξε και σενάριο για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ, όμως ούτε η συνεργασία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης προχώρησε.


Όμως, φαίνεται πως το μέλλον του Ρουμάνου προπονητή θα συνεχίσει να βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς πλέον μοιάζει ως το μεγάλο φαβορί για την τεχνική ηγεσία των «ασπρόμαυρων».