Κύριε Μπέιν, στην Κύπρο βλέπαμε ποδόσφαιρο και πριν από εσάς!

Τι από τα δύο είναι πιο απογοητευτικό για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ. Να βλέπουν την ομάδα τους να σέρνεται στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τη Βιτορούλ ή να ακούν τον προπονητή τους να δηλώνει ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας τους;
 
Ο Μάριο Μπέιν κατάφερε με το «καλημέρα» (από το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ) να δημιουργήσει κλίμα εις βάρος του. Ο ΑΠΟΕΛ δεν έπεισε κόντρα στην ομάδα του Λουξεμβούργου, είχε όμως το ελαφρυντικό της ανετοιμότητας.
 
 
Κόντρα στη Βιτορούλ οι «γαλαζοκίτρινοι» παρουσιάστηκαν ξανά χωρίς αγωνιστικό πλάνο, τραγικοί ανασταλτικά με τον αντίπαλο να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και ανήμπορος να κρατήσει μπάλα.
 
Ο Μάριο Μπέιν μάλλον έβλεπε άλλο αγώνα, δηλώνοντας στο τέλος ότι είναι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές του. Ο Ολλανδός προκαλεί με τις δηλώσεις του. Η αναφορά του ότι στην Κύπρο πιστεύουμε πως δεν μπορεί να χάσει μια κυπριακή ομάδα «τρύπησε» τ’ αυτιά των οπαδών του ΑΠΟΕΛ.
 
Στο τέλος του αγώνα με την Ντουντελάνζ είχε τονίσει ότι δεν γίνεται οι οπαδοί να περιμένουν την ομάδα τους να κερδίζει με 4-0 και 5-0. Ε όχι, κύριε Μπέιν. Ποδόσφαιρο στην Κύπρο είχαμε και πριν από εσάς. Η ομάδα την οποία προπονείται έκανε περήφανους τους οπαδούς της και την Κύπρο απέναντι σε πολύ καλύτερες ομάδες από τη Βιτορούλ.
 
 
Κοτζάμ Μπιλμπάο λίγους μήνες πριν «γονάτισε» στο ΓΣΠ και απείλησε πολύ λιγότερο την εστία του Βατέρμαν απ’ ότι η Βιτορούλ. Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι χαμένος από χέρι στην υπόθεση πρόκριση, αλλά πρέπει ν’ αλλάξει πολλά για να ελπίζει σε ανατροπή το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης (2/8).
 
Ο Μάριο Μπέιν βρίσκεται για τα καλά πλέον στην «μέγγενη» και αν δεν το αντιληφθεί άμεσα θα ετοιμάσει βαλίτσες. Και επιτέλους ας μιλάει λιγότερο την ώρα του ενενηνταλέπτου παρά στις συνεντεύξεις Τύπου. Γιατί, κύριε Μπέιν, στην Κύπρο σε σωματειακό επίπεδο και ιδίως ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε πολλά και ο πήχης των προσδοκιών είναι στο «ταβάνι».