Μάριο Μπέιν: Σε δύο μήνες «διαλύθηκε» το… όνειρο τριών χρόνων

Μόλις δύο μήνες φαίνεται ότι θα κρατήσει η θητεία του Μάριο Μπέιν στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν μπόρεσε να πείσει ότι μπορεί να οδηγήσει τους γαλαζοκιτρίνους σε επιτυχίες.
 
Μάλιστα, στα πρώτα παιχνίδια που κοούτσαρε την ομάδα της Λευκωσίας (δύο με Ντούντελαντζ και ένα με Βιτορούλ), επιβεβαίωσε όσους ένιωσαν ένα μούδιασμα με την επιλογή της διοίκησης.
 
 
Οι αντιδράσεις μετά την ήττα στην Ρουμανία δεν αφήνουν άλλη επιλογή, αφού η πίεση προς τη διοίκηση είναι ασφυκτική για να απομακρύνει τον Ολλανδό τεχνικό.
 
Ο Ολλανδός όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τον Αρχάγγελο δύο μήνες ακριβώς μετά την ανακοίνωση της σύναψης συμφωνίας. Η επισημοποίηση της συνεργασίας έγινε στις 26 Μαΐου με την ανακοίνωση να αναφέρει ότι η συμφωνία είναι χρονικής διάρκειας ενός χρόνου.
 
Έτσι, ο Μάριο Μπέιν θα έχει να λέει για ένα εφιαλτικό πέρασμα από την Κύπρο, όπου προσπαθούσε να έρθει από τον Οκτώβριο του 2014. Τότε, ήταν υποψήφιος για τον πάγκο του Απόλλωνα, που τελικά προχώρησε με τον Ιοάν Αντόνε.
 
 
Στη λίστα του ΑΠΟΕΛ είχε βρεθεί και τον Ιανουάριο του 2015 μετά την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη. Μάλιστα, είχε φθάσει στην τελική τριάδα μαζί με τους Ζοσέ Μοράις και Τόρστεν Φινκ, με τον τελευταίο τελικά να παίρνει το χρίσμα.
 
Λίγους μήνες αργότερα, τον Νοέμβριο του 2015, μετά τη φυγή του Κώστα Καϊάφα από την Ομόνοια, ο Μάριο Μπέιν έφτασε κοντά στους πράσινους όμως η έλευση του στο «Ηλίας Πούλλος» δεν επιτεύχθηκε λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε η αδερφή του.
 
Για τους πράσινους ακούστηκε και τον περασμένο Μάρτιο, όταν η Ομόνοια έψαχνε για τον αντικαταστάτη του Τζον Κάρβερ, προτού καταλήξει στον Πάμπο Χριστοδούλου.