ΑΠΟΕΛ: Πιο κοντά ο Δώνης, στο βάθος Λουτσέσκου

Θέμα χρόνου είναι η έκδοση του διαζυγίου μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Μάριο Μπέιν. Ο Ολλανδός δύο μήνες μετά την πρόσληψη του από τους «γαλαζοκίτρινους» είναι στην πόρτα εξόδου με τη διοίκηση των πρωταθλητών να κρίνει ότι η αποδέσμευση Μπέιν αποτελεί τη μοναδική διέξοδο για ανατροπή του κλίματος αμφισβήτησης και συσπείρωσης του κόσμου ενόψει του επαναληπτικού με τη Βιτορούλ.

Οι πλειοψηφία των διοικούντων του ΑΠΟΕΛ προκρίνουν την επιλογή του Γιώργου Δώνη. Με τον Ελλαδίτη που εργάστηκε και στο παρελθόν στον ΑΠΟΕΛ έγιναν επαφές και το περασμένο καλοκαίρι, εντούτοις ο ίδιος απέρριψε το ενδεχόμενο επιστροφής στον «Αρχάγγελο», καθώς είχε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Οι «γαλαζοκίτρινοι»  άνοιξαν εκ νέου δίαυλο επικοινωνίας με τον Ελλαδίτη προπονητή, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα έχει δελεαστική πρόταση συνεργασίας από την Ζάμαλεκ Αιγύπτου.

Ο Δώνης φέρεται να προτιμά επιστροφή στον ΑΠΟΕΛ παρά το χρήμα των Αιγύπτιων και οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα εξαντλήσουν τα περιθώρια για επιστροφή του Δώνη και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για συμφωνία.

Εφόσον οι επαφές με τον Δώνη καταλήξουν σε ναυάγιο ο ΑΠΟΕΛ θα στραφεί σε άλλη λύση με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να είναι στα υπόψη. Ο Ρουμάνος πρώην τεχνικός της Ξάνθης, ήταν στη λίστα υποψηφίων του ΑΠΟΕΛ και το περασμένο καλοκαίρι.

Σύσσωμος ο Τύπος στη Ρουμανία κάνει αναφορά στην πιθανότητα ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του ΑΠΟΕΛ από τον 48χρονο Ρουμάνο προπονητή, ο οποίος θα απασχολήσει έντονα εφόσον δεν καρποφορήσουν οι προσπάθειες επιστροφής του Γιώργου Δώνη.