«Δεν πρέπει να πιστεύουμε ότι μόνο στην Κύπρο παίζουμε ποδόσφαιρο»

Πεπεισμένος ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση, εμφανίστηκε στη διάσκεψη Τύπου ο Μάριο Μπέιν. Ο Ολλανδός τεχνικός, επεσήμανε ότι η ομάδα έχει την ευκαιρία να διορθώσει κάποια πράγματα μέσα στην εβδομάδα για να συμπληρώσει ότι πιστεύει 100% ότι μπορεί να προκριθεί.
 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του  προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Μάριο Μπέιν:

"Παίξαμε καλά, είχαμε φάσεις στο πρώτο μέρος. Απέναντι σε ένα ποιοτικό αντίπαλο που ξέραμε ότι έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Είχαμε την τακτική για να τους αντιμετωπίσουμε. Στο πρώτο μέρος χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Δεχθήκαμε ένα γκολ από στατική φάση. Θα πρέπει να βελτιώσουμε την τελική μας πάσα. Στο δεύτερο μέρος είχαμε τον έλεγχο, δεν τους αφήσαμε να φτιάξουν ευκαιρίες.

 

 

 

Θέλουμε δύο γκολ για να προκριθούμε, αφού είμαστε πίσω με 1-0.  Έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε κάποια πράγματα μέσα στην εβδομάδα. Πιστεύω 100% ότι μπορούμε να προκριθούμε και θα το δούμε την επόμενη εβδομάδα.

Είναι θέμα ποιότητας. Πρέπει να κάνουμε την διαφορά με την τελική πάσα. Δεν πρέπει να πιστεύουμε ότι μόνο στην Κύπρο παίζουμε ποδόσφαιρο. Είναι μια ποιοτική ομάδα η Βιτορούλ.

Έχουμε παίκτες εκτός πλάνων όμως είμαι πολύ πολύ χαρούμενος από τους παίκτες που έχω στην διάθεση μου. Αυτοί πρέπει να βελτιωθούν και να το αποδείξουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος μετά από μια ήττα, τους καταλαβαίνω. Πιστεύουν ότι μια ομάδα από την Κύπρο δεν μπορεί να χάσει από κάποια άλλη. Πιστεύω στην πρόκριση, το ίδιο πιστεύουν και οι παίκτες μου.

Είμαι ικανοποιημένος από τον Εμπεσίλιο, έκανε την δουλειά του. Εξουδετέρωσε τον αντίπαλο που είχε απέναντι του. Χρησιμοποίησα τον Βάντερ αντί του Αλωνεύτη επειδή θεώρησα ότι είναι πιο δημιουργικός".