Η κόντρα Αλωνεύτη-Χριστάκη και το τελεσίγραφο Λοϊζίδη

«Είναι ένας συνδυασμός από διάφορα θέματα το θέμα του Στάθη. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά να είστε σίγουροι ότι στην επόμενη κλήση θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Αλωνεύτη», ανέφερε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104.0 ο πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων, Χάρης Λοϊζίδης σε ερώτηση για τη μη κλήση του Στάθη Αλωνεύτη στα παιχνίδια με Καζακστάν και Εσθονία.
 
 
 
Ο αριστερός εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ απουσιάζει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από τη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Χριστάκης Χριστοφόρου.
 
 
 
Το γυαλί στη σχέση μεταξύ των δύο ανδρών ράγισε όταν ο 33χρονος ποδοσφαιριστής δεν κλήθηκε από τον Χριστάκη Χριστοφόρου στον αγώνα με το Βέγλιο στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το Βέλγιο και ενώ διένυε εξαιρετική περίοδο φόρμας.
 
 
 
Ακολούθως και ενώ τραυματίστηκε ο Δημήτρης Χριστοφή, ο Χριστάκης Χριστοφόρου
«φώναξε» τον Αλωνεύτη στην Εθνική, όμως ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ενοχλημένος με την στάση του ομοσπονδιακού προπονητή αρνήθηκε ν’ αγωνιστεί.
 

 
Παρά τις προσπάθειες που έγιναν όλο αυτό το διάστημα από τρίτους για να βάλει νερό στο κρασί του ο Αλωνεύτης δεν ήταν θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Εθνική με προπονητή τον Χριστάκη Χριστοφόρου.