Ο προσιτός (οικονομικά) Πάμπος και οι ακριβοί Κετσπάγια-Μπέιν

Καθοριστική είναι η απογευματινή συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου της Ομόνοιας.
 
Ο πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής θα παρουσιάσει στα υπόλοιπα μέλη τα δεδομένα σχετικά με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Τζον Κάρβερ και θα παρθεί η απόφαση για τον εκλεκτό, ώστε να δοθεί εντολή για ολοκλήρωση των επαφών.
 
Πρώτος στη λίστα των υποψηφίων είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου, ενώ στη λίστα που καταρτίστηκε συμπεριλαμβάνονται άλλα 4-5 ονόματα προπονητών μεταξύ αυτών των Τιμούρ Κετσπάγια και Μάριο Μπέιν.
 
Το οικονομικό είναι ένα κεφάλαιο το οποίο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο με τον Πάμπο Χριστοδούλου να είναι η πιο προσιτή λύση.
 
Το κασέ του Κύπριου προπονητή και των συνεργατών του υπολογίζεται στις 25 χιλιάδες ευρώ τον μήνα με την Ομόνοια να είναι αρχικά διατεθειμένη να προσφέρει περίπου 20 χιλιάδες, ενώ επιθυμεί την παραμονή του Άκη Ιωακείμ στο τεχνικό επιτελείο. Η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών στο οικονομικό είναι τέτοια που μπορεί εύκολα να γεφυρωθεί. 
 
Οι Τιμούρ Κετσπάγια και Μάριο Μπέιν έχουν ψηλότερο κασέ. Ο Αντώνης Τζιωνής θα παρουσιάσει ενώπιων του διοικητικού συμβουλίου όλα τα δεδομένα, θα προτείνει την επιλογή που ο ίδιος θεωρεί καλύτερη για την Ομόνοια και εφόσον υπάρξει διαφωνία το θέμα θα τεθεί προς ψήφιση.
 
Το δεδομένο είναι πως με το τέλος της συνεδρίας στην Ομόνοια θα βγει φως στο τούνελ και το ζήτημα του νέου προπονητή θα μπει στην τελική ευθεία.