Λύνει τη σιωπή του και ο Κυπριανού-Αρνείται σχέση με Συλλούρη και Τζιοβάνη

Τη θέση ότι δεν είχε καμία ανάμιξη και δεν έκανε παρέμβαση σε πολιτογραφήσεις και πως δεν έχει κοινωνικές σχέσεις είτε με τον Πρόεδρο της Βουλής, είτε με τον Χριστάκη Τζιοβάνη, προέβαλε μιλώντας στον REPORTER, ο τέως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών και Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Παιδείας, Κύπρος Κυπριανού.

Στο ντοκυμαντέρ ο Κύπρος Κυπριανού, παρουσιάζεται από τo δικηγόρο Ανδρέα Πιτάτζη ως πολύ καλός φίλος του Χριστάκη Τζιοβάνη, που διευκολύνει για τον ίδιο τις πολιτογραφήσεις που πρέπει να γίνουν.

«Έγινε αδικαιολόγητη και κακή χρήση του ονόματός μου στο ντοκιμαντέρ. Καμία ανάμειξη ή γνώση έχω με το συγκεκριμένο θέμα. Το θέμα χειρίζεται ο δικηγόρος μου», ανέφερε ο κ. Κυπριανού.

Κληθείς να σχολιάσει ποια είναι η σχέση του με τον βουλευτή του ΑΚΕΛ Χριστάκη Τζιοβάνη και τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη, σημείωσε πως «δεν έχω οποιαδήποτε οικογενειακή ή κοινωνική σχέση με τον κ. Τζιοβάνη. Τον κ. Συλλούρη τον γνωρίζω στα πλαίσια της σχέσης που έχω εκ της θέσεως μου με πολλούς κρατικούς αξιωματούχους. Δεν έχω άλλου είδους συναναστροφές μαζί του».

Ο τέως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγες ημέρες επιστολή από το αραβικό δίκτυο Al Jazzera, όπου ενημερώθηκε για την εμπλοκή του ονόματός του. Για το περιεχόμενο της επιστολής, ενημέρωσε σχετικά τον νυν Υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Νουρή και τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη.

«Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να απαντώ για φανταστικά πράγματα που αναφέρονται. Ούτε είχα εξουσία να λάβω τέτοιου είδους αποφάσεις εκ της θέσεως μου, για τις πολιτογραφήσεις του Κυπριακού Επενδυτικού προγράμματος», ανέφερε καταλήγοντας ο κ. Κυπριανού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Έφθασαν στο Ισραήλ μέσω Κύπρου 400 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας από τα ΗΑΕ
Το ΑΚΕΛ ζητά να ξεκαθαρίσει ο ΠτΔ για τη μη συμπερίληψη του πραξικοπήματος στην εγκύκλιο του ΥΠΑΝ
«Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση προς τ/κ για τριμερή ή πενταμερή»-Διαψεύδει το «υπεξ» για κυρίαρχη ισότητα
Υποβάλλονται τη Δευτέρα οι υποψηφιότητες για κοινοτάρχες και κοινοτικούς συμβούλους
Έτσι θα λειτουργεί ο ανθρωπιστικός διάδρομος από την Κύπρο όταν ολοκληρωθεί η προβλήτα στη Γάζα
Χρίστο Τσίγκη για την δημαρχία Στροβόλου στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο
Στο Λουξεμβούργο η Υπ. Γεωργίας για το Συμβούλιο ΕΕ-Συζητείται η απλούστευση Κοινής Αγροτικής Πολιτικής
Αναλύει στους ομολόγους του την πολιτική της Κύπρου για επιστροφές μεταναστών ο ΥΠΕΣ-Αύξηση κατά 66%
Στο Άτυπο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων ΕΕ η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων