Το πολιτικό έγκλημα, τα ασύστολα ψεύδη και η ΕΔΕΚ στο ΤΑΕ

Την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση αναφορικά με τις καταιγιστικές εξελίξεις που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες στο οικοδόμημα του κόμματος του έκανε ο πρώην πρόεδρος της βουλής και της ΕΔΕΚ, Γιαννάκης Ομήρου, εξαπολύοντας πυρά κατά του Μαρινου Σιζόπουλου, ο οποίος του απάντησε με ανάρτηση στο twitter.
 
O Γιαννάκης Ομήρου τοποθετήθηκε και μέσω twiiter με μία ανάρτηση στην οποία έκανε λόγο για ασταμάτητο κατήφορο της ΕΔΕΚ, υποδεικνύοντας με νόημα πως αυτός είχε προειδοποιήσει από το 2015.
 
Στη σημερινή του δημόσια παρέμβαση, μιλώντας στη μεσημβρινή εκπομπή του κρατικού καναλιού ο κ. Ομήρου έκανε λόγο για ασύστολα ψεύδη από τον Μαρίνο Σιζόπουλου, απορρίπτωντας τους ισχυρισμούς του ότι άφησε πίσω του χρέη πέραν του ενός εκατομμυρίου ευρώ, ενώ υπενθύμισε πως με αυτόν στην ηγεσία του κόμματος η ΕΔΕΚ κατέγραψε το ψηλότερο ποσοστό σε βουλευτικές με 9%, και κατάφερε να εκλέξει πέντε βουλευτές.
 
Ο Γιαννάκης Ομήρου σημείωσε πως τα χρέη δεν ήταν της ΕΔΕΚ, αλλά οργανισμών που ήταν συνδεδεμένοι με το κόμμα, όπως η νεολαία και η αγροτική οργάνωση. «Καμιά σχέση με τις υποχρεώσεις του κινήματος. Το 2015 ανέρχονταν στο ποσό περίπου των 300.000 ευρώ», τόνισε.
 
Την ίδια ώρα έστρεψε τα πυρά του κατά του Μαρίνου Σιζόπουλου σημειώνοντας πως «παρέλαβε ένα κόμμα με κύρος και αξιοπιστία και το οδήγησε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων και στις αίθουσες των δικαστηρίων».
 
«Λυπούμαι να πω ότι συντελείται πολιτικό έγκλημα εκ προμελέτης. Αν είναι δυνατόν να διαγράφεται ο μοναδικός ευρωβουλευτής που εξέλεξε το κόμμα ελαφρά τη καρδία και να οδηγείται το κόμμα στη χλεύη και την απαξίωση της κοινωνίας» ενώ χαρακτήρισε την κατάσταση πρωτόγνωρη για τα κυπριακά δεδομένα.
 
Η απάντηση από τον Μαρίνο Σιζόπουλο δεν άργησε να έρθει αφού με μια λιτή ανάρτηση του στο twitter απάντησε στα όσα είπε ο Γιαννάκης Ομήρου. «Για κάποιους η σιωπή θα έπρεπε να ήταν χρυσός», έγραψε ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παρουσίασε το όραμά του για το Δήμο Λευκωσίας ο Νίκος Τορναρίτης-Οι δώδεκα προτεραιότητές του
Εκ πρώτης όψεως ευθύνες για την απόδραση κρατούμενου από τις Κεντρικές-Εν αναμονή της έκθεσης γεγονότων
Απαντά στη συσκότιση της Αστυνομίας για σοβαρές υποθέσεις ο Χαρτσιώτης-Τα ρίχνει στα ΜΜΕ «που εστιάζουν στα αρνητικά»
Δεν είναι ευχαριστημένος με τα μέτρα για το έγκλημα ο Χαρτσιώτης-«Ευελπιστώ να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»
Στέλνει στη Βουλή το θέμα μετακίνησης ψηφοφόρων το ΑΚΕΛ-Ζητά διερεύνηση πριν τις εκλογές
Επιστολή Στεφάνου σε Κεραυνό για πράσινη φορολογία-Ζητά ξανά αναβολή της επιβολής της
Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Επικύρωσε το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές η ΔΗΠΑ-«Στοχεύουμε σε νούσιμες πολιτικές θέσεις »
Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Βετεράνος πολέμου