Παμπορίδης: Ετερόφωτο σώμα που αναζητεί φως από τη λάμψη της Προεδρίας ο ΔΗΣΥ

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε στα ανώτατα δώματα-και όχι μόνο- της Πινδάρου, η χθεσινή συνέντευξη του πρώην υπουργού Υγείας και στελέχους του ΔΗΣΥ, Γιώργου Παμπορίδη, διά της οποίας αμφισβητεί ανοικτά την ηγεσία της παράταξης και τοποθετείται υπέρ της διεξαγωγής εκλογικής διαδικασίας, προκειμένου η βάση του ΔΗΣΥ να εκλέξει νέα ηγεσία.
 
Τα όσα ανέφερε χθες στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ο Γιώργος Παμπορίδης, σχολιάστηκαν και σχολιάζονται ποικιλοτρόπως και από απλούς υποστηρικτές και ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ, με την αίσθηση που υπάρχει να είναι πως εκ των πραγμάτων και εκ του αποτελέσματος των τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων, και δη των πρόσφατων Ευρωεκλογών, δεν μπορεί παρά να υπάρχει ανησυχία και προβληματισμός για την πορεία που ακολουθεί η παράταξη και την μείωση της απήχησής, αποδεδειγμένα με αριθμούς, μέσα στην κοινωνία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εγείρει θέμα ηγεσίας για ΔΗΣΥ ο Παμπορίδης-Σε δυσαρμονία με τη βάση

 
Ωστόσο, τουλάχιστον επί του παρόντος, δεν υπάρχουν καθόλου ενδείξεις που να καταδεικνύουν ετοιμότητα από πλευράς ηγεσία του κόμματος να θέσει εαυτόν στη βάση της παράταξης, πέραν της εξαγγελθείσας διαδικασίας ανάλυσης και αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος σε επίπεδο Πολιτικού Γραφείου και Επαρχιακών Επιτροπών.
 
Ο τέως υπουργός Υγείας, επανήλθε σήμερα με ανάρτηση στο twitter με νέες βολές κατά της ηγεσίας του κόμματος καταγγέλλοντας παρεμβάσεις από την Πινδάρου, προς όσους κοινοποίησαν τη συνέντευξή του.
 
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παμπορίδης έκανε αναφορά σε «τρολλ» του συστήματος, καθώς και σε θλιβερές καταστάσεις μικρών ανθρώπων, αφού όπως σημειώνει «κάποιος έγραψε άρθρο για το ότι δεν υπήρξα ποτέ Συναγερμεικός, ενώ παίρνουν ήδη τηλέφωνο κάποιους γιατί έκαναν share τη συνέντευξή μου. Καμιά αμφιβολία πλέον γιατί  καταντήσαμε έτσι #Ντροπή». 

Μάλιστα με δεύτερη ανάρτηση-απάντηση ο Γιώργος Παμπορίδης σημειώνει πως υπήρξε Συναγερμικός σε άλλες, δύσκολες εποχές, σε αντίθεση με κάποιους που μπήκαν στον κόμμα όταν αυτό έγινε εξουσία.

«Έζησα εποχές όπου το να είσαι Συναγερμικός σημαίνει παρακολουθήσεις τηλεφώνων, μποϋκοτάζ της δουλειάς σου, ακόμα και συστηματικής παρενόχλησης από την Αστυνομία. Κάτι τύποι που έγιναν Συναγερμοκοί μόλις έγινε ο ΔΗΣΥ εξουσία δεν έχουν να μου πουν τίποτε ενδιαφέρον αγαπητέ μου».


Αντιπαράθεση μάλιστα, υπήρξε στο twitter μεταξύ του κ. Παμπορίδη και ενός εκ των στενών συνεργατών του προέδρου του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου, του υπεύθυνου διεύθυνσης Κυπριακού, Χαράλαμπου Σταυρίδη.


Ο Γιώργος Παμπορίδης μπήκε σε συζήτηση με πολλούς ακολούθους του στο twitter χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον ΔΗΣΥ ως ετερόφωτο σώμα που αναζητεί φως από τη λάμψη της Προεδρίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η ανάγκη για διαφάνεια, οι επαναλαμβανόμενοι πρωταγωνιστές και ο πολιτικός αντίκτυπος
Έκθεση Σούπερμαν για καταπολέμηση της τρομοκρατίας στη Συνέλευση της Μεσογείου
CMC: Στα χέρια της ΕΤΥΦΑ ο χρόνος άφιξης του ‘Προμηθέας’ στην Κύπρο
Χριστοδουλίδης: Η στήριξη της υπαίθρου πρωταρχικός στόχος για την Κυβέρνηση
Αλλαγές στην νομοθεσία για τις πολιτογραφήσεις αλλοδαπών ενέκρινε η Βουλή
Μεγαλύτερος σε αριθμό εκλογέων ο Δ. Πάφου ακολουθεί ο Δήμος Ανατολικής Πάφου
Η Βουλή ενέκρινε αλλαγές για τους Επαρχιακούς Οργανισμούς Αυτοδιοίκησης
Η Βουλή εξέφρασε αλληλεγγύη με Σλοβακία μετά την απόπειρα κατά του Πρωθυπουργού
Η Ολγκίν δεν κατάλαβε το Κυπριακό, ισχυρίζεται ο Τ/κ πρώην διαπραγματευτής
Να παραιτηθεί αν δεν έχει βούληση για λύση ο Τατάρ, ζητά ο Ερχιουρμάν