Εδώ βρήκαν θαμμένο τον 33χρονο δολοφονηθέντα-Συνεχίζεται τη Δευτέρα η νεκροτομή (pics)

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με την δολοφονία του 33χρονου Αντρέι Πόπα, τον οποίο 26χρονος παραδέχθηκε πως σκότωσε και έθαψε στην περιοχή του Μακένζυ, χώρο τον οποίο υπέδειξε στους ανακριτές. 
 
Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του θύματος, που θα καταδείξει τα αίτια θανάτου του 33χρονου και θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει την εκδοχή του 26χρονου φερόμενου δράστη, ο οποίος παραδέχθηκε πως του επιτέθηκε αλλά πως το θύμα έπεσε και χτύπησε, άρχισε την Παρασκευή και θα συνεχιστεί την Δευτέρα, από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, στην παρουσία ανθρωπολόγων. 
Ο ύποπτος ανακρινόμενος παραδέχθηκε ότι στις 22 Ιουλίου ενώ πήγαιναν με το θύμα στη Λευκωσία, ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση αφού ο 33χρονος του ζητούσε επίμονα χρήματα.   
 
Ανέφερε ακόμα στην Αστυνομία ότι παρέκκλινε της πορείας του και μετέβησαν σε αγροτική περιοχή στην Αραδίππου, όπου το θύμα κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο, ο ύποπτος τον ακολούθησε και όταν το θύμα τον πλησίασε, όπως ισχυρίζεται, αυτός τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να κτυπήσει.
 
Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με όσα ανέφερε ο ύποπτος, άφησε το θύμα αναίσθητο και έφυγε, ωστόσο επέστρεψε το βράδυ και διαπίστωσε ότι ήταν νεκρός. Παρέλαβε τη σορό του θύματος και αφού την έβαλε στο αυτοκίνητό του την μετέφερε σε ανοικτή περιοχή στη Λάρνακα, όπου την έθαψε, με πέτρες και χώμα, ενώ στη συνέχει μετέβη στις κατεχόμενες περιοχές.
 


Ο ύποπτος υπέδειξε στα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας το σημείο που έθαψε τη σορό του θύματος και ύστερα από έρευνες εντοπίστηκε το πτώμα του 33χρονου σε προχωρημένη αποσύνθεση.
 
Ακολούθως ο ύποπτος οδήγησε τους ανακριτές της υπόθεσης σε αγροτική περιοχή στην Αραδίππου και τους υπέδειξε το σημείο στο οποίο κατά τον ισχυρισμό του προηγήθηκε η πτώση και ο θάνατος του θύματος. Ανέφερε ακόμα ότι πέταξε το κινητό τηλέφωνο και την ταυτότητα του θύματος σε σημείο κοντά στο σπίτι του στη Λάρνακα, όπου αργότερα εντοπίστηκαν από την Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο γάμος, η γυναίκα κλειδί και οι εκβιασμοί-Όσο ομολόγησε ο φερόμενος δολοφόνος

Όπως προκύπτει από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, θύμα και θύτης, φαίνεται να είχαν ανταλλάξει συντρόφους, με σκοπό το ένα ζευγάρι να εξασφαλίσει άδεια παραμονής στην Κύπρο και το άλλο για οικονομικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος που δολοφονήθηκε, «παρέδωσε νύφη» την σύντροφο του στον 26χρονο ύποπτο, ώστε να εξασφαλίσει άδεια παραμονής, ενώ στη συνέχεια προτάθηκε στην συμβία του φερόμενου δράστη να παντρευτεί το θύμα, με τον ρόλο προξενήτρας να αναλαμβάνει η σύντροφος του, η οποία ως αντάλλαγμα ζήτησε χρήματα.   

Ανακρινόμενη η 33χρονη σύντροφος του θύματος, παραδέχθηκε ότι τον Μάϊο του 2018 έφτασε στην Κύπρο και τέλεσε εικονικό γάμο με τον ύποπτο και ακολούθως επέστρεψε στη χώρα της. Παραδέχθηκε ακόμα ότι φέτος τον Ιούλιο έφτασε στην Κύπρο με σκοπό να εργαστεί, ενώ λίγες μέρες αργότερα ήρθε στην Δημοκρατία και το θύμα με στόχο να τελέσει εικονικό γάμο με κοπέλα με την οποία διατηρούσε δεσμό ο ύποπτος.  
 
Η 33χρονη παραδέχθηκε επίσης ότι επέστρεψε στην Κύπρο επειδή ο ύποπτος είχε προβλήματα με την παραμονή του στο νησί και πως έπρεπε να επισκεφθεί μαζί της την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης για να επιβεβαιώσει ότι ο γάμος τους ήταν αληθινός, λαμβάνοντας, όπως ισχυρίστηκε το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ.  

Οι ανακριτές έλαβαν επίσης κατάθεση από την συμβία του υπόπτου, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η 33χρονη της πρότεινε να τελέσει εικονικό γάμο με το θύμα για να εξασφαλίσει την διαμονή της στην Δημοκρατία, πληρώνοντας το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τον άφησε αιμόφυρτο, επέστρεψε το βράδυ και τον έθαψε-Βρέθηκαν κλειστά κυκλώματα

Δειτε Επισης

Ξεκαθαρίζει για πυραύλους στο Ισραήλ μέσω Κύπρου η Κυβέρνηση-«Δεν δόθηκε ποτέ τέτοια άδεια»
Προετοιμάζεται για την επόμενη επίσκεψη Ολγκίν η Λευκωσία-«Αταλάντευτη προσήλωση στις προσπάθειες»
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
ΠΙΝΑΚΕΣ: Πόσες ενστάσεις εγκρίθηκαν στις περιοχές που έβαλε στο μικροσκόπιό του το ΥΠΕΣ
Ενδείξεις πως κόμματα και υποψήφιοι βρίσκονται πίσω από τις ψευδείς εγγραφές στους καταλόγους
Ισραήλ στο Ιράν: Επιλέξαμε να μη χτυπήσουμε πυρηνικές εγκαταστάσεις, θα μπορούσε να είναι χειρότερα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Σε ποιους δήμους και κοινότητες κατατέθηκαν οι περισσότερες ενστάσεις για μετακινήσεις ψηφοφόρων
Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»