Έπιασε τιμόνι μεθυσμένος, προκάλεσε τροχαίο και τον «συνέλαβαν» πολίτες

Συνελήφθη χθες 45χρονος οδηγός, ο οποίος ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης, ενεπλάκη σε τροχαία σύγκρουση και ακολούθως εγκατέλειψε τη σκηνή.
 
Συγκεκριμένα, γύρω στις 5μ.μ., αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος, στην οδό Ελευθερίας στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φαίνεται να κινήθηκε δεξιά και να συγκρούστηκε πλευρικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν ζημιές στα δύο οχήματα, ωστόσο ο 45χρονος συνέχισε την πορεία του, εγκαταλείποντας τη σκηνή.
 
Άλλοι οδηγοί, που είδαν τη σύγκρουση, ακολούθησαν το όχημα του 45χρονου και κατάφεραν να το ανακόψουν και να τον κρατήσουν μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας.
 
Με την άφιξη των αστυνομικών στη σκηνή, ο 45χρονος υπεβλήθη σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοτέστ, με θετική ένδειξη. Ακολούθως, οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λεμεσού, όπου υπεβλήθη σε τελική εξέταση αλκοόλης, με μικρότερη ένδειξη 102μg% αντί 9μg%, που είναι το όριο.
 
Από περαιτέρω έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος είναι κάτοχος μαθητικής άδειας οδηγού και οδηγούσε το όχημά του, χωρίς να συνοδεύεται από έμπειρο οδηγό. Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος οδηγούσε το όχημα του χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας σε ισχύ, χωρίς άδεια κυκλοφορίας, ενώ το όχημα ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο από την 1η Απριλίου 2019.
 
Εναντίον του 45χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Από την τροχαία σύγκρουση δεν προέκυψε οποιοσδήποτε τραυματισμός.
 
Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα-Κλάπηκαν κοσμήματα και χρυσαφικά από οικία
Φωτιά σε δύο οχήματα έξω από μηχανουργείο στην Πάφο-Επηρεάστηκε και τρίτο
ΒΙΝΤΕΟ: Επί ποδός καθ' όλη της διάρκεια της νύχτας συνεργεία της Πυροσβεστικής-Πλημμύρησαν σπίτια και δρόμοι
Σαραντατετράχρονος έβρισε και γρονθοκόπησε αλλοδαπό στην Πάφο-Συνελήφθη για υπόθεση ρατσισμού
Πλημμύρισαν υπόγεια και δρόμοι, 72 κλήσεις για βοήθεια- Ο απολογισμός της κακοκαιρίας
Στα 60 τα περιστατικά για βοήθεια λόγω κακοκαιρίας-Ανάκληση προσωπικού από Πυροσβεστική
Δεκατέσσερα συνεργεία επί πόδος, στις 56 οι κλήσεις για βοήθεια λόγω κακοκαιρίας
Στο νοσοκομείο γυναίκα που εγκλωβίστηκε στο όχημά της μετά από τροχαίο
ΒΙΝΤΕΟ: Πλημμύρισαν υποστατικά και δρόμοι στη Λευκωσία-Επί ποδός η Πυροσβεστική
Όχημα ανετράπη και κατέληξε σε χωράφι-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα