Νέα πυρά από τη Wispear-Στο στόχαστρο τα wifi του αεροδρομίου Λάρνακας

Mε νέα ανακοίνωση επανήλθε η Ισραηλινή εταιρεία, τρεις υπάλληλοι της οποίας έχουν συλληφθεί σε σχέση με την υπόθεση του βαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε, δεν θα τηρήσουμε πλέον τα προσχήματα…»

Η εταιρεία με νέα ανακοίνωση της, αφού επαναλαμβάνει πως πρόκειται για κυνήγι μαγισσών, αναφέρει πως η Αστυνομία στο στόχαστρο της έβαλε τις κεραίες wifi του αεροδρομίου Λάρνακας.

Η εταιρεία κάνει λόγο για ενορχηστρωμένη επίθεση, ενώ με ειρωνικό ύφος συγχαίρει την Αστυνομία, «για την επαγρύπνηση και την επίλυση του προβλήματος σύμφωνα με τις οδηγίες του ΑΚΕΛ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε τρεις για το κατασκοπευτικό βαν-Υπάλληλοι εταιρείας

Αυτούσια η ανακοίνωση:
"Σε συνέχεια της πρωινής μας ανακοίνωσης σε σχέση με τις ατέρμονες προσπάθειες της Αστυνομίας να βρει ενόχους μεταξύ αθώων υπαλλήλων, φαίνεται ότι στο στόχαστρο βάζει και τις κεραίες wifi.
 
Βάσει της συμφωνίας του αεροδρομίου Hermes Λάρνακας με τρίτη εταιρεία τεχνολογίας, η εταιρεία μας ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο τομέα της παγκοσμίως, παρείχε κεραίες καινοτόμων τεχνολογιών, οι οποίες εγκαταστάθηκαν σε πρώτη φάση στις αρχές Ιουλίου, για να δοκιμαστούν ως σημείο παροχής wifi μακρινής εμβέλειας προκειμένου επισκέπτες και τουρίστες να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας και ταχύτητας πρόσβαση στο διαδίκτυο. Τα συστήματα αυτά χρησιμοποιούνται από την Ιαπωνία μέχρι και την Αμερική και σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες.
 
Έχοντας ήδη τονίσει τη δυσαρέσκεια μας στο γεγονός ότι η φήμη και οι εργασίες μας βάλλονται συνεχώς, φαίνεται ότι το κυνήγι μαγισσών εναντίον της εταιρείας μας συνεχίζεται, σε βαθμό που επίσημοι φορείς παρασύρονται σε ατυχείς δραστηριότητες προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την κατάσταση εναντίον της εταιρείας, ερχόμενοι σε αντίθεση με προηγούμενες επικοινωνίες και συμφωνίες.
 
Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε μάρτυρες του γεγονότος ότι πλέον,  η ενορχηστρωμένη αυτή επίθεση εναντίον μας, τώρα επεκτείνεται για να συμπεριλάβει και να επηρεάσει ακόμη και εταιρείες όπως η Hermes που ουδεμία σχέση έχουν με εμάς και που δεν έχουν κάνει τίποτα άλλο εκτός από την επιλογή της δικής μας καινοτόμου τεχνολογίας με στόχο της βελτιστοποίηση των υπηρεσιών τους προς το κοινό. Παράλληλα στοχοποιούν και άτομα τα οποία ουδέποτε είχαν οποιαδήποτε υπηρεσιακή δικαιοδοσία.
 
Οι δύο υπάλληλοι της WiSpear έχουν συλληφθεί επειδή απλά παρέδωσαν για εγκατάσταση ένα σύστημα wifi. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους και με τις οικογένειές τους και οι προσπάθειες μας θα επικεντρωθούν στην ελευθερία τους.
 
Τα συγχαρητήριά μας και πάλι στην Αστυνομία για την επαγρύπνηση και την επίλυση του “εγκλήματος” σύμφωνα με τις οδηγίες του ΑΚΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο Δικαστήριο οι συλληφθέντες για το βαν-Ψάχνουν Dilian και άλλους δύο

Δειτε Επισης

Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον