Σάββατο 18 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ανταποδίδουν ομαδικά τα πυρά-Επανήλθε η εταιρεία, ζητά έρευνα κατά των… μαγισσών

  22/11/2019 15:18
Ανταποδίδουν ομαδικά τα πυρά-Επανήλθε η εταιρεία, ζητά έρευνα κατά των… μαγισσών

Ανταποδίδουν ομαδικά τα πυρά-Επανήλθε η εταιρεία, ζητά έρευνα κατά των… μαγισσών

  22/11/2019 15:18
Στο χορό των αντιδράσεων κατά του ΑΚΕΛ, μπήκε ξανά η ισραηλινή εταιρεία του βαν η οποία επανερχόμενη στο θέμα κάνει λόγο για κυνήγι μαγισσών, ενώ καλεί την Αστυνομία να ανοίξει έρευνα και να βρει όσους κρύβονται «πίσω από τα ψεύδη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απασφάλισε κατά του ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ-Τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιεύματα

Σε ανακοίνωση της η Wispear, αναφέρει ότι «η συνεχής συζήτηση στα ΜΜΕ μας ωθεί στο να επανέρθουμε επί του θέματος, στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε την αλήθεια και να αποσυνδέσουμε το όνομά μας από ψευδείς κατηγορίες».
 
Όπως υπενθυμίζει και επαναλαμβάνει η εταιρεία «το εν λόγω αυτοκίνητο δεν υπήρξε ποτέ ενεργό στην Κύπρο παρά μόνο για δοκιμαστικούς σκοπούς και επιτόπιους ελέγχους, με τις δοκιμές να πραγματοποιούνται αποκλειστικά σε συσκευές της εταιρείας, σε γνώση και υπό τις οδηγίες των τοπικών αρχών, πριν την έναρξη  των λειτουργιών του, καθώς και πριν αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια των δοκιμών του».
 
Σημειώνει ακόμα ότι «έχοντας λειτουργήσει σε συνεννόηση με τις αρμόδιες επί του θέματος αρχές, η εταιρεία μας απορρίπτει εικασίες και κακόβουλα σχόλια που αφορούν στη λειτουργία και συμπεριφορά της».
 
Τονίζει ακόμη πως «στο σημείο αυτό θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη έκπληξη και ενόχληση μας για το γεγονός ότι, τόσο ως εταιρεία, αλλά και μεμονωμένα ως πολίτες, γινόμαστε θύματα μια εκστρατείας φημών, η οποία τροφοδοτείται από υπονοούμενα και αβάσιμες κατηγορίες αν-αρμοδίων επί του θέματος. Ένα κυνήγι μαγισσών, με ασαφή για εμάς κίνητρα και επιδιώξεις».
Καταλήγοντας η εταιρεία ζητά από την Αστυνομία, «την έρευνα και εντοπισμό όσων βρίσκονται πίσω από τις ψευδείς κατηγορίες σε ό,τι αφορά στις δραστηριότητες της.Δεδομένου του γεγονότος ότι η WiSpear θεωρείται μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της παγκοσμίως, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αναζητήσει μέσω της νομικής οδού την αποκατάσταση για τη ζημία που προκαλούν στη φήμη της και στην επιχειρηματική της δραστηριότητα εσκεμμένες απόπειρες αμαύρωσής της».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας