Τρίτη 22 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Infographic: Οι 4+2+3 που φέρονται να εμπλέκονται στο αιματηρό επεισόδιο

Ντίνα Κλεάνθους  07/11/2019 06:37
Infographic: Οι 4+2+3 που φέρονται να εμπλέκονται στο αιματηρό επεισόδιο

Infographic: Οι 4+2+3 που φέρονται να εμπλέκονται στο αιματηρό επεισόδιο

Ντίνα Κλεάνθους  07/11/2019 06:37

Την ώρα που υπάρχουν φόβοι για αντίποινα και η Αστυνομία αξιολογεί κάθε πληροφορία που φθάνει ενώπιον της, οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν τις έρευνες για εξιχνίαση του αιματηρού επεισοδίου που εκτυλίχθηκε την περασμένη Κυριακή έξω από νυχτερινό μαγαζί στην Έγκωμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φόβοι για νέο κύκλο αίματος και αντίποινα μετά το αιματηρό επεισόδιο στην Έγκωμη

Οι τελευταίοι δύο ύποπτοι που οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, 37 και 49 ετών, βρέθηκαν ξανά το πρωί στο Δικαστήριο, όπου ο Δικαστής ανακοίνωσε ότι εγκρίνεται το αίτημα της Αστυνομίας για οκταήμερη κράτηση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Εύλογη υπόνοια ότι διαπράχθηκαν τα αδικήματα»-Υπό κράτηση και οι άλλοι δύο για την απόπειρα φόνου

Οι δύο, σύμφωνα με μαρτυρίες που έχουν ενώπιον τους οι Αρχές, φέρονται ως τα πρόσωπα που απειλούσαν για την προστασία του μαγαζιού, ενώ την ίδια ώρα ο ιδιοκτήτης διαμηνύει πως ουδέποτε του ζητήθηκε προστασία.

Επίσης, άλλη μαρτυρία αναφέρει πως οι δύο μετά την απόπειρα φόνου μετέβησαν στην κουζίνα, πιθανόν για να αποκρύψουν το πιστόλι το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί. Παράλληλα, κάμερες ασφαλείας, όπως ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης, δείχνουν τον 49χρονο να πηγαίνει στη σκηνή του εγκλήματος, μετά τη ρίψη πυροβολισμών και μετά να πηγαίνει με τον 37χρονο και άλλο ένα πρόσωπο στην κουζίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η πληροφορία για το εξαφανισμένο πιστόλι, οι μαρτυρίες για τους δύο και το CCTV

Οι ανακριτές συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων και να αξιολογούν τόσο τις κάμερες ασφαλείας, όσο και διάφορα άλλα τεκμήρια που παραλήφθηκαν για περεταίρω εξετάσεις.

Συνολικά έχουν συλληφθεί έξι πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία και ο φερόμενος δράστης, 44 ετών, ο οποίος ωστόσο αρνείται ότι ήταν αυτός που πάτησε τη σκανδάλη. Επίσης, η Αστυνομία αναζητεί άλλα τρία πρόσωπα.

Δείτε παρακάτω πώς εμπλέκονται οι ύποπτοι

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας