Στο Ισραήλ εσπευσμένα η μια 27χρονη που ενεπλάκη στο θανατηφόρο της Λεμεσού

Στο Ισραήλ μεταφέρθηκε εσπευσμένα τα ξημερώματα η μια εκ των δύο νεαρών, 27 ετών, που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μετά από το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στο δρόμο Αγίου Αμβροσίου-Βουνί, με θύμα την 74χρονη Μαρούλα Χριστοδούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Τη βίαιη σύγκρουση έδειξε η νεκροτομή επί της σορού της άτυχης Μαρούλας

Η νεαρή, είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά το τροχαίο και νοσηλευόταν διασωληνωμένη στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο Ισραήλ.
 
Ώς εκ τούτου, γύρω στις τρεις τα ξημερώματα, ειδικά εξοπλισμένο αεροσκάφος, την παρέλαβε και την μετέφερε στη γειτονική χώρα, με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται κρίσιμη. 
 
Την ίδια ώρα, σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και η δεύτερη 27χρονη που τραυματίστηκε, η οποία υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, αφού φέρει αιμορραγικές θλάσεις εγκεφάλου και κατάγματα στους μηρούς.
 
Όσον αφορά τον 28χρονο συνοδηγό που επίσης τραυματίστηκε, φέρει πολλαπλά κατάγματα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.
 
Υπενθυμίζεται ότι, χθες, διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, η νεκροτομή επί της σορού της 74χρονης, που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο ατύχημα και η οποία κατέδειξε ότι η άτυχη Μαρούλα υπέστη πλήρη διατομή σπονδυλικής στήλης.
 
Το φοβερό τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη Χριστοδούλου συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε η 27χρονη, με συνεπιβάτες τους δύο συνομήλικους της.
 
Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις προέκυψε ότι τα δυο οχήματα που οδηγούνταν εξ αντιθέτου κατευθύνσεως, σε κύρια οδική αρτηρία, συγκρούστηκαν μεταξύ τους μετωπικά με αποτέλεσμα το ένα εκ των δυο να ανατραπεί σε παρακείμενο χαντάκι και η άτυχη 74χρονη οδηγός του, να χάσει τη ζωή της. 
  
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα-Κλάπηκαν κοσμήματα και χρυσαφικά από οικία
Φωτιά σε δύο οχήματα έξω από μηχανουργείο στην Πάφο-Επηρεάστηκε και τρίτο
Καλωσόρισε τη λειτουργία διαδρόμου από την Κύπρο, τόνισε ανάγκη χερσαίων περασμάτων ο Μπορέλ
ΒΙΝΤΕΟ: Επί ποδός καθ' όλη της διάρκεια της νύχτας συνεργεία της Πυροσβεστικής-Πλημμύρησαν σπίτια και δρόμοι
Μικροεπεισόδια ανάμεσα σε Σύρους και Ε/κ στο κέντρο της Πάφου-Ζημιές στη δομή ανηλίκων
Η βαθμολογία των έξι Ευρωβουλευτών για το έργο τους-Η κοινοβουλευτική και δημόσια επιρροή τους
Τα πολλά ψηφοδέλτια, οι εκατοντάδες υποψήφιοι και το ενδεχόμενο σύγχυσης των ψηφοφόρων
Παραλύουν ΚΙΕ, Ολοήμερα και Μουσικά Σχολεία την Πέμπτη-Έξω από το ΥΠΑΝ οι εκπαιδευτικοί
Δεν λαμβάνουν γονική άδεια οι αυτοτελώς εργαζόμενοι-Δύο νομοσχέδια ενώπιον της Βουλής
Πανηγυρική εμφάνιση Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία-Το μήνυμα για την επέτειο της προσάρτησης της Κριμαίας