Μάχη για τη ζωή δίνουν οι δύο 27χρονες που ενεπλάκησαν στο θανατηφόρο της Λεμεσού

Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν η 27χρονη οδηγός του δεύτερου οχήματος, που ενεπλάκη στο φοβερό δυστύχημα στη Λεμεσό, στο οποίο έχασε τη ζωή της η 74χρονη Μαρούλλα Χριστοδούλου σήμερα το μεσημέρι, καθώς και η 27χρονη επιβάτιδα του αυτοκινήτου. 
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 27χρονη οδηγός υπέστη αιμορραγικές θλάσεις εγκεφάλου και μεταφέρθηκε στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη.
 
Κρίσιμη θεωρείται και η κατάσταση της υγείας της 27χρονης που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, η οποία  υπέστη εσωτερική αιμορραγία.
 
Ο 28χρονος συνοδηγός υπέστη κάταγμα χεριού και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εκτός κινδύνου. 
 

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα συνέβη στο δρόμο Αγίου Αμβροσίου–Βουνιού όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, υπήρξε μετωπική και βίαιη σύγκρουση δύο οχημάτων.

 

Από τη σύγκρουση με αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονη, έχοντας ως συνοδηγό τον 28χρονο και επιβάτισσα την 27χρονη, όλοι από την επαρχία Λευκωσίας, το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η άτυχη 74χρονη ανατράπηκε και κατέληξε σε χαντάκι. 

«Από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι δυο οχήματα που οδηγούνταν εξ αντιθέτου κατευθύνσεως, σε κύρια οδική αρτηρία, συγκρούστηκαν μεταξύ τους μετωπικά με αποτέλεσμα το ένα εκ των δυο να ανατραπεί σε παρακείμενο χαντάκι. Η οδηγός του οχήματος που ανατράπηκε στο χαντάκι, 74 ετών, έχασε τη ζωή της, ενώ στο άλλο όχημα επέβαιναν τρία πρόσωπα» ανέφερε ο αξιωματικός τροχαίων δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Καφάς. Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Η Αστυνομία απηύθυνε έκκληση σε οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με το τροχαίο δυστύχημα, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 
«Οι έρευνες βρίσκονται σε αρχικό στάδιο θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για να καταλήξουμε στις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου και για το εάν έφεραν ζώνη ασφαλείας» δήλωσε ο κ. Καφάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μία νεκρή και δύο κρίσιμα τραυματίες από τη σύγκρουση οχημάτων στη Λεμεσό (pics)

 

Δειτε Επισης

Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»