Τη βίαιη σύγκρουση έδειξε η νεκροτομή επί της σορού της άτυχης Μαρούλας

Tη βιαιότητα της θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό, με θύμα την 74χρονη Μαρούλα Χριστοδούλου από το Βουνί, κατέδειξε η νεκροτομή επί της σορού της.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Μάχη για τη ζωή δίνουν οι δύο 27χρονες που ενεπλάκησαν στο θανατηφόρο της Λεμεσού
 
Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, που διενήργησε τη νεκροτομή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ο θάνατος της 74χρονης επήλθε από  πλήρη διατομή της σπονδυλικής της στήλης.
 
Την ίδια ώρα, σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται οι δύο 27χρονες που τραυματίστηκαν στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο δρόμο Αγίου Αμβροσίου-Βουνί.   
 
Από τη μια η 27χρονη οδηγός του δεύτερου οχήματος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση αφού φέρει αιμορραγικές θλάσεις εγκεφάλου και κατάγματα στους  μηρούς.
 
Η δεύτερη 27χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας  του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, μετά από πολύωρη  χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε. 
 
Όσον αφορά τον 28χρονο, συνοδηγό της 27χρονης φέρει πολλαπλά κατάγματα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.
 
Υπενθυμίζεται ότι, το φοβερό τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη Χριστοδούλου συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε 27χρονη με συνεπιβάτες τους δύο συνομήλικους της, γυναίκα και άντρα, όλοι από τη Λευκωσία.
 
Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις προέκυψε  ότι τα δυο οχήματα που οδηγούνταν εξ αντιθέτου κατευθύνσεως, σε κύρια οδική αρτηρία, συγκρούστηκαν μεταξύ τους μετωπικά με αποτέλεσμα το ένα εκ των δυο να ανατραπεί σε παρακείμενο χαντάκι. Η οδηγός του οχήματος που ανατράπηκε στο χαντάκι, 74 ετών, έχασε τη ζωή της, ενώ στο άλλο αυτοκίνητο  επέβαιναν τα τρία πρόσωπα που τραυματίστηκαν. Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
 
Μέλη της τροχαίας συνεχίζουν τις έρευνες και τις ανακρίσεις ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του δυστυχήματος.  Από τις μέχρι τώρα έρευνες έχει διαπιστωθεί ότι  η άτυχη 74χρονη κατευθυνόταν προς το Βουνί, ενώ η νεαρή οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, προς Λεμεσό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

«Όχι» Τατάρ σε πρόταση Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη
Ευθύνες σε αστυνομικό και υποδιευθύντρια για την γυναικοκτονία της Κυριακής-Τα ευρήματα της ΕΔΕ
Χάθηκαν τα ίχνη του 58χρονου Αντρέα Ιακώβου από την οικία του στη Λακατάμια (pic)
Ψάχνει και τρίτο πρόσωπο για την συμπλοκή και εντοπισμό όπλου στη Λευκωσία η Αστυνομία (pic)
Χειροπέδες και σε 19χρονο για τα επεισόδια και τον εμπρησμό περιπολικού στον Ύψωνα
Είχε ανακοπεί για έλεγχο και πιάστηκε με κουζινομάχαιρο ο 34χρονος που έκρυβε όπλο σε βαρέλι
Προφυλακίστηκε η 49χρονη που σκότωσε τον πατέρα της στη Σάμο-Υπό ψυχιατρική παρακολούθηση
Έφεση Εισαγγελέα για την απόφαση αποφυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου
Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Πυρκαγιά κοντά σε κατοικίες στη Λεμεσό-Επί ποδός η Πυροσβεστική