Ψάχνουν τους άλλους τρεις που έδειξε το DNA στις λίστες αφίξεων από το Ισραήλ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την καταγγελία ομαδικού βιασμού 19χρονης στην Αγία Νάπα, από Ισραηλινούς τουρίστες.
 
Μετά την ανανέωση της κράτησης των επτά υπόπτων για άλλες έξι ημέρες από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης φέρνουν στο φως νέα στοιχεία, όπως το γεγονός πως στην υπόθεση συνδράμει και η Interpol.
 
Όπως αναφέρουν, η Αστυνομία έχει λάβει μέρος των αποτελεσμάτων DNA που λήφθηκαν από την 19χρονη και όπως διαπιστώθηκε στην υπόθεση εμπλέκονται άλλα τρία πρόσωπα, τα οποία παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα. Όπως μεταδίδεται από την σελίδα «times of israel», υπάρχει το ενδεχόμενο τα συγκεκριμένα πρόσωπα, να έχουν επιστρέψει ήδη για το Ισραήλ.
 
Επίσης όπως μεταδίδει από το «Channel 12», αναμένεται μέλη της ανακριτικής ομάδας να ταξιδέψουν στη γείτονα χώρα για να ζητήσουν από ταξιδιωτικά γραφεία λίστες προσώπων, που είχαν αφιχθεί κατά τον επίδικο χρόνο στην Κύπρο και διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο με τους υπόπτους και το φερόμενο θύμα.
 
Αφότου αυτά τα πρόσωπα εντοπιστούν, στη συνέχεια αναμένεται να ληφθούν δείγματα DNA, έτσι ώστε να γίνει η σύγκριση με τα αποτελέσματα που έχουν εξαχθεί και δεν ταυτοποιήθηκαν με κάποιο από τους υπόπτους.
 
Σύμφωνα πάντα με όσα μετέδωσε το κανάλι, για τη συγκεκριμένη διαδικασία, θα υπάρξει συνεργασία με την Αστυνομία του Ισραήλ.
 
Σε άλλο δημοσίευμα, αναφέρεται πως ένα τέταρτο δείγμα DNA, έχει ταυτοποιηθεί με ένα εκ των επτά υπόπτων, ωστόσο το συγκεκριμένο πρόσωπο αρνείται εμπλοκή στην υπόθεση.
 
Την ίδια ώρα, οι Αρχές έχουν λάβει μέχρι στιγμής 36 καταθέσεις για την υπόθεση και αναμένεται να λάβουν άλλες είκοσι.
 
Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του, ένας εκ των δικηγόρων των υπόπτων, ο Νιλ Γιάλοβιτς, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι ύποπτοι σύντομα θα αφεθούν ελεύθεροι. Υποστήριξε επίσης ότι η 19χρονη Βρετανίδα, που κατήγγειλε το βιασμό, λέει ψέματα και ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν αποδείξεις ότι εργάζεται στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και δουλειά της είναι να βρίσκει νεαρούς και να πίνουν ποτό.
 
Σχετικά με τον φερόμενο εντοπισμό DNA ενός από τους υπόπτους στη σκηνή, είπε πως είναι κάτι που και ο ίδιος πρέπει να ψάξει, κάτι που θα κάνει προσεχτικά ώστε να διασφαλίσει την εικόνα του πελάτη του, ενώ κάλεσε την Αστυνομία να διερευνήσει τις καταγγελίες του για την 19χρονη παραπονούμενη.   
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Δύο καραμπόλες στο ίδιο σημείο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα προκάλεσε προβλήματα σε πασσάλους της ΑΗΚ και σε λάστιχα άρδευσης
Δεν σταματούν οι βομβιστικές επιθέσεις, έκρηξη σε γκαράζ οικίας στη Λακατάμια-Ζημιές σε ένα όχημα