Κραυγή μάνας ελλείπουσας στον REPORTER-Το μυστήριο sms μετά την εξαφάνισή της

Την απέλπιδα προσπάθειά της να μιλήσει με τον «Ορέστη» για να μάθει τι συνέβη στη κόρη της, περιέγραψε στον REPORTER η μητέρα μία από τις ελλείπουσες γυναίκες, της Maricar Valdez Arquiola από τις Φιλιππίνες, που χάθηκε στη Λευκωσία στις 13 Δεκεμβρίου 2017.
 
Όπως αποκάλυψε χθες ο REPORTER, το προφίλ «Ορέστης» έστελνε μηνύματα σε φίλη της Maricar και της έλεγε πως είχε πληροφορίες γι’ αυτήν, προσπαθώντας να τη δελεάσει να συναντηθεί μόνη μαζί του, κάτι που η κοπέλα αρνήθηκε να κάνει, φοβούμενη για τη σωματική της ακεραιότητα. Ακριβώς λόγω αυτών των μηνυμάτων, η μητέρα της ελλείπουσας επικοινώνησε μαζί του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνομιλίες ντοκουμέντο: Πώς ο «Ορέστης» δελέαζε γυναίκα να τον συναντήσει
 
Ωστόσο, όπως περιέγραψε στον REPORTER η μητέρα, ο «Ορέστης» ήταν αρνητικός και δεν ήθελε να συζητήσει μαζί της για την κόρη της, παρόλο που επανειλημμένως είχε πει στην φίλη της Maricar πως ήξερε πράγματα και ήθελε να της δώσει πληροφορίες. Ήθελε να μιλήσει μόνο στη φίλη της.
 
Το παράξενο sms
Κατά την επικοινωνία του REPORTER τόσο με την φίλη της Maricar όσο και τη μητέρα της, αμφότερες μας επιβεβαίωσαν ένα ιδιαίτερα αλλόκοτο περιστατικό. Η φίλη της ελλείπουσας έλαβε ένα sms, λίγο μετά την εξαφάνισή της, από το τηλέφωνο της Maricar.
 
Το μήνυμα, ωστόσο, ήταν ιδιαίτερα παράξενο. Η Maricar και η φίλη της μιλούσαν πάντοτε μεταξύ τους στην τοπική τους διάλεκτο, ωστόσο το μήνυμα ήταν γραμμένο στην εθνική γλώσσα των Φιλιππίνων, την οποία δεν χρησιμοποιούσαν ποτέ μεταξύ τους. Ήταν, επίσης, συντακτικά λανθασμένο, με αποτέλεσμα να την κάνει να πιστέψει πως ήταν μεταφρασμένο στο google translate και δεν είχε γραφτεί από φυσικό ομιλητή.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: Όλα τα ΤΑΕ ξεσκονίζουν φακέλους με ελλείποντα πρόσωπα-Ψάχνουν για τις ενέργειες που έγιναν

Στο μυστήριο μήνυμα αναφερόταν πως θα πάει στη Λήδρας στη Λευκωσία (σ.σ. για να περάσει στα κατεχόμενα) και αισθάνεται πολύ άσχημα, ενώ πρόσθεσε πως «δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν» σε δεύτερο μήνυμα, χωρίς να ξεκαθαρίζεται οτιδήποτε.  
 
Και οι δύο γυναίκες είναι πεπεισμένες ότι το παράξενο αυτό μήνυμα δεν το έγραψε η ίδια. Ποιος, όμως, το έγραψε;
 
Η τελευταία φορά που μίλησε στη Maricar η μητέρα της ήταν στις 11 Δεκεμβρίου. Της είπε ότι ήταν τα γενέθλια κάποιου φίλου της και θα τα γιόρταζαν όλοι μαζί στον Στρόβολο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έστειλε μήνυμα σε μητέρα εξαφανισμένης ο Ορέστης-Αποκαλύπτουμε τη συνομιλία
 
Θέλει να μάθει τι της συνέβη
Η μητέρα της Maricar ζει με την αγωνία για το τι συνέβη στην κόρη της. Τα λόγια της στον REPORTER ήταν σπαρακτικά: «Θα αποδεχθώ ό,τι κι αν έγινε, φτάνει να μάθω αν είναι ζωντανή ή νεκρή. Εύχομαι να είναι ζωντανή, όμως και να μην είναι θα το αποδεχθώ», μας είπε κλαίγοντας.
 
Γνωρίζει, ωστόσο, πως υπάρχει ενδεχόμενο η Maricar να είναι νεκρή, καθώς έχει κληθεί από την Αστυνομία να δώσει δείγμα DNA, μετά την ανεύρεση της σορού της Marry Rose.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αναμένουν να δουν στην πράξη την εργοδότηση αλλοδαπών οι επιχειρήσεις-«Μύθος» για φθηνή λύση
«Βεντέτα» πίσω από τη ρατσιστική συμπεριφορά και τις ύβρεις στο Tik Tok-Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 62χρονος
Μια προεκλογική εκστρατεία που δεν είναι σαν τις άλλες μπαίνει στην τελική ευθεία
Ένα βήμα πριν το «record» στα σχολεία υψηλού κινδύνου-Σε επαγρύπνηση οι φρουροί για τις λαμπρατζιές
Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα