Παρασκευή 18 Οκτ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Δεν ήξερα για τη γυναίκα, εν κρίμα...»-Όσα ομολόγησε ο εμπρηστής

  01/02/2019 09:43
«Δεν ήξερα για τη γυναίκα, εν κρίμα...»-Όσα ομολόγησε ο εμπρηστής

«Δεν ήξερα για τη γυναίκα, εν κρίμα...»-Όσα ομολόγησε ο εμπρηστής

  01/02/2019 09:43
Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας βρίσκονται οι τέσσερις ύποπτοι που συνελήφθησαν για την φονική πυρκαγιά σε μπαράκι στη Λευκωσία, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, που κόστισε τη ζωή στη 42χρονη γυναίκα από την Ουκρανίαη οποία δεν πρόλαβε να εξέλθει από το διαμέρισμα της, που βρίσκεται πάνω από το μπαράκι, που μετά την έκρηξη τυλίχθηκε στις φλόγες.
 
Οι τέσσερις ύποπτοι είναι: 
 
-45χρονος ιδιοκτήτης του μπαρ
-33χρονος καταζητούμενος, φερόμενος ως εμπρηστής
-28χρονος φερόμενος ως οδηγός της μοτοσικλέτας
-21χρονος που έκρυψε τον καταζητούμενο
 
Οι συλλήψεις τόσο του 45χρονου, όσο και του 28χρονου προέκυψαν μετά τη σύλληψη του 33χρονου φερόμενου ως εμπρηστή του μπαρ, ο οποίος φαίνεται πως έσπασε στην ανάκριση και τους ενέπλεξε στην υπόθεση. Ο ιδιοκτήτης φέρεται να είναι το πρόσωπο που έδωσε τις οδηγίες για την εγκληματική ενέργεια, ενώ για τους άλλους δύο υπάρχουν μαρτυρίες που τους τοποθετούν στη σκηνή.

Όσον αφορά τον 21χρονο φαίνεται να είναι το πρόσωπο που έκρυψε τον Σύρο μετά την διάπραξη των αδικημάτων.
 
Εναντίον των τεσσάρων προσώπων διερευνώνται τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, συνωμοσία προς διάπραξη φόνου, ανθρωποκτονίας, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και διάρρηξης και εμπρησμού καφετέριας.
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι το μπαράκι ήταν ασφαλισμένο, γεγονός που λαμβάνεται υπόψη από τις Αρχές, με ορατό σενάριο να θεωρείται ότι κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας ήταν η αποζημίωση.
 
LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΝΣΗ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας