Πέμπτη 16 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Οι συλλήψεις συνεργατών του Σήφη και οι έρευνες για πιθανόν εντοπισμό τέταρτου

  11/01/2019 11:51
Οι συλλήψεις συνεργατών του Σήφη και οι έρευνες για πιθανόν εντοπισμό τέταρτου

Οι συλλήψεις συνεργατών του Σήφη και οι έρευνες για πιθανόν εντοπισμό τέταρτου

  11/01/2019 11:51
Χειροπέδες σε άλλους δύο Τουρκοκύπριος πέρασαν οι κατοχικές αρχές μετά τη και τη σύλληψη του Ιωσήφ Ιωσήφ άλλως Σήφη, ο οποίος οδηγήθηκε το πρωί εκ νέου ενώπιον του ψευδοδικαστηρίου το οποίο ανανέωσε την κράτηση του για επτά ημέρες.
 

Η «αστυνομία» συνέλαβε επίσης τον Cengiz Yakupoğulları και τον Hüseyin İbrahim, οι οποίοι φέρονται ως τα πρόσωπα που βοήθησαν τον Σήφη περάσει και να κρυφτεί στα κατεχόμενα. Και οι δύο οδηγήθηκαν επίσης ενώπιον ψευδοδικαστηρίου το οποίο διέταξε την κράτηση του για τρεις ημέρες.

Την ίδια ώρα, όπως μας ανέφεραν τουρκοκύπριοι δημοσιογράφοι, η ψευδοαστυνομία διενεργεί έρευνες ούτως ώστε να διαπιστωθεί εάν στα κατεχόμενα βρίσκεται και ο  καταζητούμενος για την απόπειρα φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου, Balazovjech Miroslav, 37 ετών από τη Σλοβακία, ο οποίος καταζητείται και από τις Αρχές της χώρας του για ποινικές υποθέσεις.

Επίσης, η «Αστυνομία» των κατεχομένων, όπως μας αναφέρθηκε, δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε επιπρόσθετες συλλήψεις προσώπων που βοήθησαν τον Σήφη.

Έρευνες για το πώς πέρασε στα κατεχόμενα

Στην κατοχή του 40χρονου και σε έρευνες που ακολούθησαν στο διαμέρισμα που διέμενε στην Αμμόχωστο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια και 100 σφαίρες, ενώ σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν ενώπιον «δικαστηρίου» και τα οποία μετέδωσε ο REPORTER, εντοπίστηκε και μια πλαστή ταυτότητα που έφερε το όνομα Νίκος Νικολάου και την οποία φαίνεται να χρησιμοποίησε πριν ένα μήνα, οπότε πέρασε στα κατεχόμενα.  
 
Όπως ανέφερε ο «αστυνομικός» ανακριτής ενώπιον του ψευδοδικαστηρίου, πρόκειται για «πολύ σοβαρή υπόθεση» και τυχόν απόλυση του υπόπτου ενδεχομένως να επηρεάσει τις έρευνες οι οποίες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο.
 
Επίσης, όπως είπε, διεξάγονται έρευνες, τις οποίες χαρακτήρισε πολυδιάστατες»,  ούτως ώστε να διαπιστωθεί ο τρόπος με τον οποίο ο Σήφης πέρασε στα κατεχόμενα και πώς βρέθηκε στην κατοχή του ο οπλισμός.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας