Πέμπτη 16 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Η διαδικασία εξπρές για την κράτηση του Σήφη, ο οπλισμός και ο... Νίκος

Γιώργος Χατζηπαναγής, Ντίνα Κλεάνθους  10/01/2019 10:22
ΒΙΝΤΕΟ: Η διαδικασία εξπρές για την κράτηση του Σήφη, ο οπλισμός και ο... Νίκος

ΒΙΝΤΕΟ: Η διαδικασία εξπρές για την κράτηση του Σήφη, ο οπλισμός και ο... Νίκος

Γιώργος Χατζηπαναγής, Ντίνα Κλεάνθους  10/01/2019 10:22
Σε μια διαδικασία εξπρές το ψεδοδικαστήριο διέταξε την κράτηση του Ιωσήφ Ιωσήφ άλλος Σήφη για μια ημέρα ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του ψευδοδικαστηρίου για νέο διάταγμα που θα προβλέπει την οκταήμερη κράτηση του.
 
Συνοδευόμενος από πάνοπλους «αστυνομικούς» και με «αστυνομική πομπή» ο Σήφης έφτασε γύρω στις 9 και 30 στο ψευδοδικαστήριο και αμέσως άρχισε η διαδικασία με τον «αστυνομικό» να αιτείται την κράτηση του για μια ημέρα.
 
 
Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν ενώπιον του «δικαστηρίου» όπου βρισκόταν και μεταφραστής που μετέφραζε  στον Σήφη τα λεχθέντα, ο Σήφης συνελήφθη στην Αμμώχοστο χθες το απόγευμα.
Συγκεκριμένα  εντοπίστηκε σε διαμέρισμα το οποίο ενοικίασε. Όπως αναφέρθηκε στην κατοχή του Σήφη εντοπίστηκαν δύο πιστόλια και 100 σφαίρες από τις κατοχικές αρχές.
 
Σήφης 5
Επίσης ο «αστυνομικός» ανέφερε ότι ο Σήφης πέρασε στις κατεχόμενες περιοχές παράνομα επιδεικνύοντας πλαστή ταυτότητα που έφερε το όνομα Νίκος Νικολάου, χωρίς ωστόσο να διευκρινιστεί από ποιο οδόφραγμα διέφυγε στα κατεχόμενα πριν από ένα μήνα.
Σήφης 6
Η αναφορά αυτή δημιουργεί ερωτήματα αφού ο Σήφης ήταν καταζητούμενος από τα τέλη Νοεμβρίου, λίγες ημέρες δηλαδή μετά την απόπειρα φόνου κατά του Ροδοθέου και αφού τον ενέπλεξε ο ένας εκ των τριών συλληφθέντων για την υπόθεση.
Για τη διαδικασία τα τουρκοκυπριακά μέσα επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και κάλυψαν όσα έγιναν στο «δικαστήριο» της κατεχόμενης Αμμοχώστου.
Σήφης 4
Ο REPORTER βρέθηκε στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και παρακολούθησε την διαδικασία ενώπιον του «δικαστηρίου». Σημειώνεται πως «αστυνομικοί» του ψευδοκράτους ζήτησαν από τους Ελληνοκύπριους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο «δικαστήριο», τις ταυτότητες τους ενώ διενήργησαν εξονυχιστικούς ελέγχους
Σήφης 7
Σύμφωνα με τα όσα μας ανέφεραν Τουρκοκύπριοι δημοσιογράφοι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι, ο Σήφης να «δικαστεί» για τα αδικήματα για τα οποία συνελήφθη από το «δικαστήριο», να εκτίσει την ποινή του και ακολούθως να εκδοθεί στις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας