Καταζητείται τέταρτος για την απόπειρα φόνου κατά Ροδοθέου (pics)

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για την απόπειρα φόνου εναντίον του Νίκου Ροδοθέου που διαπράχθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στη Λευκωσία.

Από τις έρευνες προέκυψε μαρτυρία εναντίον του BALAZOVJECH MIROSLAV, 37 ετών, από τη Σλοβακία, ο οποίος καταζητείται από τις Αρχές για διευκόλυνση των ανακρίσεων, αφού φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.
 

Ο άνδρας με τα δύο πρόσωπα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία φαίνεται να χρησιμοποιεί και το όνομα DYDI RUDOLF.

Ο καταζητούμενος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης και ύψους 1.70μ. περίπου.  

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση τελούν υπό οκταήμερη κράτηση συνολικά τρία πρόσωπα, δύο εκ των οποίων είναι Ελληνοκύπριοι και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη Τρίτη από τις Αρχές μετά από παρακολούθηση της ΥΚΑΝ για υπόθεση ναρκωτικών.
 
Τα τρία πρόσωπα επιχειρούσαν να φορτώσουν μοτοσικλέτα λευκού χρώματος, τύπου σκούτερ, η οποία αργότερα αναγνωρίστηκε από τον Νίκο Ροδοθέου ως η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν το βράδυ της Δευτέρας δύο πρόσωπα, τα οποία άνοιξαν πυρ κατά του οχήματος του.
 
Την ίδια ώρα η αστυνομία ξεψαχνίζει κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης για τον εντοπισμό επιπρόσθετων στοιχείων, ενώ στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται το σκούτερ λευκού χρώματος αλλά και το κράνος που βρέθηκε κάτω από την σέλα του.
 
Επίσης συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων από την Αστυνομία, ενώ αναμένεται νέος κύκλος εξετάσεων στην ευρύτερη περιοχή της Λευκωσίας σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί και να διευκρινιστεί η διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες, μέχρι την άφιξη τους στο σημείο που βρισκόταν αρχικά ο Ροδοθέου.  
 
Το θύμα της επίθεσης καθώς και οι φρουροί του που είδαν τους δράστες, αναμένεται να κληθούν για επιθεώρηση του κράνους που ανευρέθηκε εντός της μοτοσικλέτας, ούτως ώστε να αναγνωρίσουν εάν πρόκειται για το ίδιο που έφερε ο ένας εν εκ των δραστών.  
 
Σύμφωνα με το μηχανογραφημένο σύστημα του ΤΟΜ, η εν λόγω μοτοσικλέτα είναι χρώματος ασημί, ενώ κατά τον χρόνο της διάπραξης της απόπειρας φόνου εναντίον του Ροδοθέου και τον εντοπισμό της από την Αστυνομία, έφερε άσπρο χρώμα. Ως εκ τούτου, θα γίνουν εξετάσεις ως προς τις συνθήκες και τον χρόνο αλλαγής του χρώματος της.

Διαβάστε επίσης:

 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»