Δολοφονία… με την σφραγίδα του υποκόσμου-Ραντεβού θανάτου ή καρτέρι;

Με γκανγκστερικό τρόπο και αφήνοντας πίσω τους την σφραγίδα του υποκόσμου, έδρασαν οι εκτελεστές του 33χρονου που δολοφονήθηκε χθες το βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας, με τα κίνητρα εκ πρώτης όψεως να αποδίδονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ενέδρα θανάτου στην Αγία Νάπα-Γάζωσαν υπάλληλο καταδικασθέντα του τετραπλού φονικού
 
Οι δράστες, φαίνεται να ήθελαν νεκρό τον 33χρονο πάση θυσία, αφού το θύμα παρότι δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών ενώ βρισκόταν εντός του οχήματος του, κατάφερε να διαφύγει, όμως οι, ή ο εκτελεστής, τον ακολούθησε ρίχνοντας του τις... χαριστικές βολές στο κεφάλι.
Αρχικά έφθασε πληροφορία γύρω στις 22:15 χθες βράδυ στην Αστυνομία από γυναίκα, η οποία ανέφερε ότι στο δρόμο Αγίας Νάπας - Παραλιμνίου, περίπου ένα χιλιόμετρο πριν από ον κυκλικό κόμβο της Αγίας Νάπας με κατεύθυνση το Παραλίμνι, υπήρχε ένα αυτοκίνητο που φαινόταν να είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα.
 
Αμέσως μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν το όχημα, με τη μηχανή και τα φώτα του αναμμένα, ενώ ο οδηγός δεν βρισκόταν σ' αυτό.
 
Από τις έρευνες που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού ήταν θρυμματισμένο από πυροβολισμό, με μια σφαίρα να είναι καρφωμένη στη θέση του συνοδηγού.
Αμέσως σήμανε κόκκινος συναγερμός στις Αρχές,  με την Αστυνομία να αποκλείει το σημείο και να αρχίζει έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού του οχήματος.
 
Περίπου δύο ώρες αργότερα, και συγκεκριμένα στις 23:50, το θύμα εντοπίστηκε μέσα σε άλσος στην απέναντι πλευρά του αυτοκινητόδρομου και σε απόσταση 150 περίπου μέτρων από το χώρο όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο.
Από εξετάσεις στη σορό του 33χρονου, από τους ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, διαπιστώθηκε ότι το θύμα έφερε δύο σφαίρες στο κεφάλι, καθώς και αριθμό πυροβολισμών σε διάφορα μέρη του σώματός του.
 
Η περιοχή όπου διαπράχθηκε ο φόνος αποκλείστηκε από την Αστυνομία και άρχισαν έρευνες για εντοπισμό τεκμηρίων, τα οποία ενδεχομένως να οδηγήσουν στους δράστες της επίθεσης.
  
Το προφίλ του θύματος
 
Όσον αφορά την ταυτότητα του θύματος, πρόκειται για αλλοδαπό άνδρα 33 ετών, με γαλλικό διαβατήριο, ο οποίος ήταν υπάλληλος καταδικασθέντα του τετραπλού φονικού της Αγίας Νάπας, κατά το οποίο δολοφονήθηκαν ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης, ο αστυνομικός Ηλίας Χατζηευθυμίου, η σύζυγός του Σκεύη και ο Yani Vogli. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η δολοφονία του 33χρονου σχετίζεται με το τετραπλό φονικό.
Επίσης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος ήταν γνωστός στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών για υποθέσεις κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών και δεν αποκλείεται η ενέδρα θανάτου να έχει φόντο τα ναρκωτικά.  
 
Τα ερωτήματα ενώπιον των Αρχών
 
Οι ανακριτές της υπόθεσης θεωρούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και ως εκ τούτου άρχισαν τη λήψη καταθέσεων από πρόσωπο από το συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον,  ώστε να διαπιστωθεί εάν είχε ανοιχτό πόλεμο με κάποιους ή αν είχε δεχθεί απειλές.
 
Επίσης, άγνωστο μέχρι αυτή τη στιγμή παραμένει εάν οι δράστες είχαν κλείσει ραντεβού στο θύμα, κάτι που δείχνει ότι γνωρίζονταν μεταξύ τους, ή εάν ήταν εκτελεστές που ανέλαβαν το συμβόλαιο θανάτου.
 
Το γεγονός ότι το όχημα του 33χρονου ήταν σταθμευμένο στην λωρίδα ασφαλείας και ότι είχε χτυπηθεί από άλλο όχημα, φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι το θύμα ενδεχομένως να γνώριζε τον δολοφόνο.
 
Ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, αφού οι έρευνες των ανακριτών βρίσκονται στο αρχικό στάδιο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών