Ενέδρα θανάτου στην Αγία Νάπα-Γάζωσαν υπάλληλο καταδικασθέντα του τετραπλού φονικού

Άγρια δολοφονία διαπράχθηκε χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας-Λάρνακας, με θύμα 33χρονο υπάλληλο νυχτερινού κέντρου.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 23:00 λήφθηκε πληροφορία ότι όχημα βρισκόταν ακινητοποιημένο στον αυτοκινητόδρομο, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Νάπας. 
 
Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας τα οποία διαπίστωσαν ότι το τζάμι του οδηγού ήταν θρυμματισμένο από σφαίρες , ενώ ο οδηγός του οχήματος δεν βρισκόταν στη θέση του. 
 
Μετά από έρευνες το πτώμα του 33χρονου άνδρα εντοπίστηκε σε θαμνώδη περιοχή φέροντας αριθμό σφαιρών από πυροβόλο όπλο, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι καταδιώχθηκε από τον ή τους δράστες. 
 
Στο χώρο βρίσκονται από χθες βράδυ μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις. Το θύμα ήταν υπάλληλος προσώπου που καταδικάστηκε για το τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας, και γνωστός στην Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών για υποθέσεις κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών.  
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία το θύμα μετά τον πρώτο πυροβολισμό βγήκε από το αυτοκίνητο του και έτρεξε να διαφύγει, ωστόσο οι δράστες τον κυνήγησαν και με πυροβόλο όπλο κατάφεραν να τον σκοτώσουν με δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Λόγω των ερευνών της Αστυνομίας, για την υπόθεση φόνου , το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας - Αγίας Νάπας, από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Νάπα, μέχρι και την έξοδο του αυτοκινητόδρομου παρά το ξενοδοχείο Olympic, είναι κλειστό και από τις δύο κατευθύνσεις.

Οι οδηγοί προτρέπονται από την Αστυνομία να χρησιμοποιούν τους δρόμους των παρακείμενων χωριών για τις διακινήσεις τους αποφεύγοντας το συγκεκριμένο κομμάτι του αυτοκινητόδρομου.

Περισσότερα σε λίγο...

Δειτε Επισης

Συνδέθηκε με δώδεκα υποθέσεις εμπρησμού κατοικιών και οχημάτων ο δεσμοφύλακας των Κεντρικών
Χειροπέδες σε 63χρονο για τους πυροβολισμούς εναντίον οχήματος στο Ζακάκι
ΒΙΝΤΕΟ: Το επεισόδιο μεταξύ δημάρχου και δημοτικού συμβούλου στη Δρομολοξιά
Στο κελί για μια ημέρα οι τρεις ανήλικοι για την επίθεση με κροτίδες σε οικία στο Κίτι
Κατήγγειλε σωματική επίθεση από τον Δήμαρχο ο Δημοτικός Σύμβουλος ΔΗΣΥ-Έδωσε στοιχεία στις Αρχές
Δεκάχρονος μαθητής ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών
Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για τη συμπλοκή στη Λευκωσία-Εντοπίστηκαν δύο όπλα
Η μεταβολή της εκδοχής του πληροφοριοδότη για «Δημητρούι» πιθανόν ξανά στο Εφετείο-Υπό κράτηση και οι εννέα
Ζημιές στο όχημα Δημοτικού Σύμβουλου του ΔΗΣΥ στη Δρομολαξιά (pics)
Τα έκαναν γυαλιά καρφιά στο Δημοτικό Λιβαδιών-Φωτιές, σπασμένα τζάμια και σοβαρές ζημιές (pics)